سلام استاد یک یو پی اس برند هیراد دستم رسیده 4kva، مشتری میگه فاز و نول دستگاه از دو منبع جداگانه تامین شده فاز از دیزل ژنراتور و نول از یک منبع دیگه ، و حالت دو فاز پیش آمده ، دستگاه را باز کردم و دیدم دو وریستور ورودی ترکیده که عوض کردم.
ماسفت های سوئیچ هم سالم بودند.
دستگاه را به برق زدم و باطری ها هم متصل کردم، زمانی که فیوز را زدم خوب بود و روی برق شهر بود و یک لامپ مصرف کننده هم روشن کرد، ولی زمانی که دستگاه را از برق میکشم روی حالت باتری نمیره و یک چراغ قرمز با علامت الاکلنگ ( در تصویر و فیلم مشخص است) روشن میشود. بی زحمت راهنمایی کنید.
بقیه عکس ها
ا
استاد عکس های زیر هم ترانس دستگاه را نشون میده که که انکار جریان خیلی کشیده و داغ برداشته به طوری که عایق های پلاستیکی دفورمه شده.
سلام مهندس
احتمالا ترانس اینورتر مشکل خورده
و بحث نول مشترک هم میتوانسته باشه
سلام استاد
بنده یک بار دیگه به درستون مراجعه کردم.
یک بار دیگه برد را خارج کردم و تمام ماسفت ها و درایور آن را چک کردم و مشکلی ندیدم، حالا چند سوال برای بنده پیش آمده است.
۱ـ استاد شما فرمودین که به احتمال زیاد ترانس اینورتر سوخته با توجه به داغی که دارد. راهی است این ترانس را چک کنم و خیالم راحت بشه که سوخته؟ بنده تست اهم و تست سلفی با مولتی تستر گرفتم و مقادیر دو ترانس را با هم چک کردم و مثل هم بودند .
۲ـ استاد این دستگاه دو تا ترانس عیناً شبیه به هم دارد(داخل تصویر زیر مشخص است) و حتی یکی از سیم های ضخیم آن به هم متصل شده است، آیا این دو ترانس هم کار باک ـ بوست انجام میدهد و هم پوش ـ پول؟
۳ـ راهی هست که خیالمون راحت بشه که برد سالمه و ترانس خراب است؟ مثل فرکانس گیری
سلام وقت به خیر
این ترانس یک ورودی داره یک خروجی
فرض کنید ترانس پوش پول که ولتاژ باتری رو به ۲۲۰ ولت تبدیل میکنه میتونید اون ولتاژ acرو به ورودی بدید و خروجی اگر ۲۲۰ داد یعنی سالمه