سلام استاد
@Manizadeh
در خصوص ورود مدل( پایپینگ، تجهیزات و …) یک پروژه به پروژه خودم از حضورتان سوال داشتم
شخصی کار مدل خود را در یک پروژه جدید درpdms تعریف و انجام داده است و به جهت ADDکردن در پروژه اصلی، فایل pdms پروژه خود را به من تحویل داده است
ایا امکان Add کردن یک پروژه جدا به پروژه خودم هست؟
از مدل او db گرفتم اما db او وارد پروژه PDMS من نمی شود
ظاهرا باید از بخش ادمین DATA BASE های پروژه او را وارد پروژه خود (مقصد)، اد کنم
آیا باید در بخش ادمین، "تمامی DB های پروژه او " را INCLUDE پروژه خود کنم؟
بعد از این کار DB های او را در MDB پروژه ADD کنم؟
تنها همین دو کار کافی است؟
خواهشمندم راه درست و مراحل ان راهنمایی بفرمائید
با تشکر فراوان
با سلام و احترام
اضافه کردن مدل یک پروژه جداگانه به پروژه خودتان در PDMS شدنی است، ولی فقط کپی کردن فایلهای .db جواب نمیدهد. هر پروژه تنظیمات مخصوص خودش را دارد و باید این کار از مسیر درست انجام شود. اول از همه مطمئن شوید که پروژهای که قرار است مدلش را وارد کنید، از نظر تنظیمات مثل کاتالوگ، اسپک، واحدها و نوع دیتابیس با پروژه شما هماهنگ است. بعد باید وارد محیط Admin پروژه خودتان شوید و از قسمت Databases گزینه Add Existing Database را انتخاب کنید. در این مرحله، دیتابیسهای مورد نیاز (مثلاً مربوط به Pipe یا Equip) را از پروژه طرف مقابل به صورت Include اضافه کنید. دقت کنید لازم نیست تمام دیتابیسهای پروژه او را وارد کنید، فقط آنهایی که مدل دارد کافی است و بقیه مثل Draft یا Admin را دستنخورده بگذارید.
وقتی دیتابیسها را در Admin اضافه کردید، نوبت به بخش MDB میرسد. در این قسمت باید دیتابیسهای جدید را به MDB پروژه خودتان Add کنید تا مدل در محیط Design دیده شود. بعدش سطح دسترسیها را تنظیم کنید تا همه بتوانند از مدل استفاده کنند. اگر هنگام باز کردن مدل خطاهایی مثل Missing Reference یا مشکل در Catalogue دیدید، باید مسیر اسپک یا کاتالوگ پروژه اصلی او را هم به پروژه خود اضافه کنید تا لینکها درست شوند. قبل از انجام همه این کارها حتماً از پروژه خودتان بکآپ بگیرید، چون تغییرات در بخش Admin برگشتپذیر نیست. اگر تنظیمات دو پروژه از نظر اسپک و کاتالوگ یکی باشد، همین دو مرحله ساده (Include کردن در Admin و Add کردن در MDB) برای وارد کردن مدل کافی است.
با سلام و احترام
متشکرم
استاد چطور میشه از نظر تنظیمات مثل کاتالوگ، اسپک، واحدها و نوع دیتابیس فهمید که پروژه که قرار است به پروژه add شود با پروژه ما هماهنگ است؟
مدلر بخش جدید پروژه ، بدون اخذ کاتالوگ پروژه اصلی، مدل خود را ( احتمالا در کاتالوگ سمپل) در پروژه جدید مدل کرده است.
طبق توضیحات شما “فقط” با افزودن تمامی DB ها با TYPE DESI پروژه جدید به پروژه اصلی در ادمین add کردم،
مدل جدید، وارد مدل اصلی شده و تمامی تجهیزات , … به جز لوله وارد مدل اصلی شدند. اما تمامی خطوط بصورت خط چین نشان داده می شود