عرض ادب استاد وقتتون بخیر باشه
سوالم راجب بلاک pid هست در پی ال سی ۱۲۰۰ و برنامه تیاپورتال ورژن ۱۹
من تابع pid رو ادرس دهی کردم طبق آموزش خودتون و خروجی هم دارم و اوکی هست
برای بدست آوردن ضرایب pid در قسمت تیونینگ مد گزینه pretuning این ضرایب رو استخراج کردم ولی چطور سیو کنم
میخوام در HMI کاربر بتونه اتوتیون رو بزنه و این ضرایب ذخیره شوند
ولی من هیچ پایه ای برای اینکار در تابع pid برای این ضرایب ندیدم که بتونم مموری بهش اختصاص بدم و در اچ ام آی عدد وارد کنم برای ضرایب
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
وقتی pretuning و tuning انجام داده شد سیستم ضرایب رو بروز میکنه
ولی اگه شما میخواهید که از طریق HMI ضرایب در اختیار اپراتور قرار بگیره باید IO field اضافه کنید و تگ مربوطه رو از دیتابلاک PID روی HMI بیارید
موفق باشی
اینجا روی کلید Configuration بزنید
وارد قسمت Parameter View شوید
در قسمت PID Parameter میتوانید دیتا رو ببینید
هر کدوم که مورد نظر هست به HMI ببرید
مهندس جان سپاسگذارم بابت راهنمایی و وقتی که میزارید، خدا حفظتون کنه. تو تصویر تگ مربوط به پارامتر ها ظاهرا مشخص نیست یا من ندیدم
امتحان میکنم اگه پیدا نکردم ازتون میپرسم. بازم خیلی خیلی ممنونم از لطفتون🙏
1 پسندیده
ممنونم استاد عزیز
فقط تگ مربوط به اتوتیون رو هم پیداش نکردم. البته پیدا کردم ظاهرا مقدار مین و ماکسش صفر و یک هست
باید واسش باتن تعریف کنم؟؟ یا اینکه صفر و یک move کنم توش؟
من هر دوش رو امتحان کردم کار نکرد. شایدم تگ درستش رو پیدا نکردم. میخوام کاربر توی hmi بتونه اتوتیون رو فعال کنه
یه سوال دیگه
من الان به سخت افزار انلاین میشم و وقتی به ست پوینت pid عدد میدم خروجی pid افزایش پیدا میکنه و کار میکنه
ولی الان هر کاری کردم خروجی دائما صفر هست و اصلا حالت منوال رو فعال نکردم ولی خروجیش صفر.
ممکن چون اتوتیون رو زدم و کنسل کردم اینجور شده و توی واقعیت کار کنه؟
برنامه رو یکبار دیگه هم دانلود کردم توی plc حتی یکبار تابع pid رو حذف کردم دوباره اد کردم و دانلود کردم بازم خروجی نداشتم
در صورتی که همین برنامه رو قبلا بهم خروجی میداد
قبلا فقط توی PLC Sim کار نمیکرد با سخت افزار کار میکرد
ولی الان با سخت افزار هم کار نمیکنه
سلام وقت بخیر
1-معمولا تیون رو در اختیار اپراتور نمیذاریم و برنامه نویس این کار رو انجام میده چون موقع اجرا باید وضعیت رو بتونه چک و کنترل کنه
2- مجدد تیون کنید تا پیام System Tuned رو ببینید
موفق باشی