با عرض سلام و خسته نباشید،یه سوالی داشتم راجب کنترلر دما،این که ssr در کنترلر دما جزو مود onو offحساب میشه یاpidهستش؟یعنی وقتیما از کنترلر ssdدار بجای رله ای استفاده میکنیم که بخوایم در حالت pid از کنترلر استفاده کنیم؟و سوال دوم اینکه فقط با pwm میشهssr رو کنترل کرد؟مثلا نمیشه فرکانس سوییج خروجی رو تغییر داد؟و سوال آخرم اینه که من اگه بخوام از این سیستم استفاده کنم برای کنترل دمای یه قابلمه که روی اجاق گاز قرار داره،چطوری میتونم سیگنال های خروجی کنترلر دما که به صورت pwmهستش رو بدم به اجاق گاز تا گاز قطع و وصل بشه؟یعنی دستگاهی هست که بتونه بدونه این که اجاق خاموش بشه به صورت آنالوگ و خطی مقدار گاز رو کم و زیاد کنه با پالس pwmکترلر دما؟یا اینه که حتما باید از المنت استفاده کنم؟
سلام وقت بخیر
2 نوع ssr هست نوع اول دیجیتال که فرمان صفر و یک میگیره و قطع وصا میکه و بیشتر این مدل هستن و مدلی هم هست که 4تا 20 میلی آمپر میگیره و بر اون اساس اجازه عبور جریان میده ولی بیشتر نوع اول
با ssr که بصورت on - off کار میکنه میشه با pid کنترل دما انجام داد ولی نه با خروجی آنالوگ بلکه با خروجی بصورت pwm البته باید دقت کنید که پالس های pwm خیلی سریع و کوتاه نباشن چون ssr زمان روشن و خاموش شدن رو باید در نظر بگیرید
از pwm نمیشه برای کنترل تجهیزاتی مثل اجاق گاز استفاده کرد چون با off شدن شعله خاموش میشه شاید بشه که مسیر ثابت ساخ مثل پیلوت ولی این روش معمول نیست با ssr بهتره از المنت استفاده کنید
موفق باشی