کمپرسور سازگار با این برد یخچال اینورتر ال‌جی

سلام مهندس من تعمیر کار یخچال نیستم ولی سوال فنی داشتم ، آیا این برد یخچال ال‌جی اینورتر به کمپرسور خاصی نیاز داره یا هر کمپرسور اینورتری برند ال‌جی رو درایو میکنه ؟ چون که موتور خودش رو تعمیر کار برداشته و گفته سوخته و حدود بیست میلیون قیمتش هست میخواستم بدونم میشه با کمپرسور اینورتر ارزان تری این یخچال رو راه انداخت ، برد به دلیل نوسانات برق روشن نمیشه ولی قرار هست تعمیر کنم

درود نوع کمپرسور اگر خطی باشه برد رو تعمیر کنید و موتور معمولی بندازیدr600 تبدیل کنید اگر کمپرسور بی ال دی سی هست هر موتور نمیشه انداخت برند مهم نیست فرکانس کاری موتور مهمه یکی باشه

2 پسندیده

سپاس از پاسخگویی مهندس ، فکر کنم لاینیر باشه ولی عکسش‌ رو می‌فرستم ، حدود پنج سال پیش این یخچال خریداری شده ، این همون کمپرسور پاناسونیک معمولی هست که تعمیر کار انداخته

کمپرسور خطی اینورتر الجی خیلی گرون هستش بالای ۱۰تا۱۲میلیون هستش الان مشکل دستگاه چیه با کمپرسور معمولی مشکل داره؟

اگر مویی دستگاه تعویض نشده باید مویی تعویض بشه چون مبردr600بوده ایشون r134معمولی انداخته باید معمولیr600می انداخت

1 پسندیده

این کمپرسور رو ترموستاتی کرده و یخچال درست کار نمیکنه و برفک شدید میرنه طوری که هر سه روز باید کامل تمیز میشد و قسمت یخچال هم به خوبی سرد نمی‌کرد ، من میخواستم بپرسم اگر برد تعمیر بشه به همون سیستم اولیه هوشمند برگرده چه کمپرسوری باید انداخته بشه یا پیشنهاد شما چه کمپرسوری هست ؟

شما فرمودید اگر خطی باشه برد رو تعمیر کنید و کمپرسور معمولی بندازید فقط گاز رو عوض کنید ، یعنی همین کمپرسور پاناسونیک معمولی با این برد کار میکنه ؟

دیگه مهندس از این که بلااستفاده باشه حداقل با یک کمپرسور سیزده میلیونی قابل استفاده بشه مثل روز اولش سرمایش داشته قابل قبول هست ، فقط راهنمایی بفرمایید چه کمپرسور و چه مدلی خریداری کنیم

کمپرسور هم قدرت کمپرسور خودتون با مبردr600بگیرید اگر هم بردتون تعمیر نشد از برد همه کاره که تو آموزشها بود استفاده کنید اوکی میشه

1 پسندیده

درود مهندس جداری عزیز ، آی پی ام و چند تا خازن رو عوض کردم خوشبختانه برد تعمیر شد سیم و سوکت هایی که قطع شده بود رو هم دوباره از روی نقشه به برد وصل کردم ،دوتا فن های چهار سیم کار می‌کنه ولی ای سی قسمت اینورتر آسیب دیده بود و گیر هم نمیامد برای همین کمپرسور رو با رله دوازده ولت به فن کندانسور وصل کردم که همزمان با هم روشن میشه و موقعی که فریزر خیلی سرد میشه یا برفک میزنه اتومات میکنه و فن و کمپرسور رو قطع میکنه ، از اونجایی که برد آسیب دیده بود و ال ای دی قرمز یک سره روشن بود روی حالت دیفراست گیر کرده بود که برای دیفراست از تایمر استفاده کردم که به خوبی عمل میکنه.
فقط مشکل اینه که فریزر به خوبی سرد می‌کنه ولی قسمت یخچال سرمایش کافی نداره ، احساس هم می‌کنم بدنه کمپرسور داغه

درود برشما داغی بدنه کمپرسور اگر اتومات میکنه طبیعیه سنسور قسمت یخچال رو تعویض کنید تلرانس۱درصد بندازید و از دمپر هم مطمئن بشید دمپر رو روحالت باز بزارید و سوکت رو جدا کنید حداقل ۸تا۱۰ساعت تست کنید ببینید سرما یخچال اوکی هست یا نه من حدس میزنم با توجه به خرابی زیاد برد ایراد داشته باشه

1 پسندیده

سنسور قسمت یخچال فابریک کارخانه ده کیلو اهم هست و دمپر به نظرم همیشه باز هست چون از طریق دریچه های قسمت یخچال هوای خنک اندکی همیشه میاد ، کمپرسور و فن کندانسور اتومات می‌کنه ولی حدس میزنم فن اواپریتور اکثرا اوقات کار میکنه ، آبی که داخل آب سرد کن قسمت یخچال گذاشتم به خوبی سرد شده ولی در صورتی هست درب یخچال طولانی مدت بسته باشه به نظرم اگه زیاد باز و بست بشه توان سرمایشی قسمت یخچال کم‌ میشه ، طبق فرموده قبلی شما اگه گاز R600 استفاده کنیم عملکرد بهتر میشه ؟

مگه کمپرسور با مبرد۱۳۴انداختید؟
اگربله درسته مبرد۶۰۰سرمایش بهتری بهتون میده همیشه اگر تغییر مبرد و کمپرسور میدید حتما مویی رو هم باید تعویض کنید

اگر مویی رو تعویض کنید سرمایش بهتر خواهد شد مویی الان که روش هست برای اینورتر و مبرد۶۰۰بوده از جوش مویی سر اواپراتور میشه فهمید تعویض شده یا فابریکه

1 پسندیده

تصمیم گرفتم کمپرسور معمولی یک سوم با مبرد r600 بندازم ، چون سرچ کردم موتور اینورتر خطی خودش قدرتش یک سوم بود ، چه برندی بهتره مهندس ؟

این تصویر اواپریتور هست

درود کمپرسور (های تک سکاپ) خوب هستند ولی قیمتشون به نسبت امبراکو و کیجیبل بالاتره

1 پسندیده

سپاسگزارم استاد جداری عزیز هر جا هستید تندرست باشید با سپاس فراوان از شما و مجموعه نماتک.

1 پسندیده