سلام مهندس من تعمیر کار یخچال نیستم ولی سوال فنی داشتم ، آیا این برد یخچال الجی اینورتر به کمپرسور خاصی نیاز داره یا هر کمپرسور اینورتری برند الجی رو درایو میکنه ؟ چون که موتور خودش رو تعمیر کار برداشته و گفته سوخته و حدود بیست میلیون قیمتش هست میخواستم بدونم میشه با کمپرسور اینورتر ارزان تری این یخچال رو راه انداخت ، برد به دلیل نوسانات برق روشن نمیشه ولی قرار هست تعمیر کنم
درود نوع کمپرسور اگر خطی باشه برد رو تعمیر کنید و موتور معمولی بندازیدr600 تبدیل کنید اگر کمپرسور بی ال دی سی هست هر موتور نمیشه انداخت برند مهم نیست فرکانس کاری موتور مهمه یکی باشه
سپاس از پاسخگویی مهندس ، فکر کنم لاینیر باشه ولی عکسش رو میفرستم ، حدود پنج سال پیش این یخچال خریداری شده ، این همون کمپرسور پاناسونیک معمولی هست که تعمیر کار انداخته
کمپرسور خطی اینورتر الجی خیلی گرون هستش بالای ۱۰تا۱۲میلیون هستش الان مشکل دستگاه چیه با کمپرسور معمولی مشکل داره؟
اگر مویی دستگاه تعویض نشده باید مویی تعویض بشه چون مبردr600بوده ایشون r134معمولی انداخته باید معمولیr600می انداخت
این کمپرسور رو ترموستاتی کرده و یخچال درست کار نمیکنه و برفک شدید میرنه طوری که هر سه روز باید کامل تمیز میشد و قسمت یخچال هم به خوبی سرد نمیکرد ، من میخواستم بپرسم اگر برد تعمیر بشه به همون سیستم اولیه هوشمند برگرده چه کمپرسوری باید انداخته بشه یا پیشنهاد شما چه کمپرسوری هست ؟
شما فرمودید اگر خطی باشه برد رو تعمیر کنید و کمپرسور معمولی بندازید فقط گاز رو عوض کنید ، یعنی همین کمپرسور پاناسونیک معمولی با این برد کار میکنه ؟
دیگه مهندس از این که بلااستفاده باشه حداقل با یک کمپرسور سیزده میلیونی قابل استفاده بشه مثل روز اولش سرمایش داشته قابل قبول هست ، فقط راهنمایی بفرمایید چه کمپرسور و چه مدلی خریداری کنیم
کمپرسور هم قدرت کمپرسور خودتون با مبردr600بگیرید اگر هم بردتون تعمیر نشد از برد همه کاره که تو آموزشها بود استفاده کنید اوکی میشه