با عرض سلام مجدد خدمت استاد گرامی
بابت آموزش های شما واقعا از شما تشکر میکنم خیلی خیلی خوب و عالی و روان آموزش دادیدمن یه سوال داشتم از شما
طریقه پیدا کردن سیم های آیفون تصویری چه از داخل پنل چه از مانیتور ؟ مثلا ما جایی رفتیم یه ساختمان ۸ طبقه به بالا و مثلا ۴ واحدی بود و پنل درب رو دزدیده بودند و ما به عنوان نصاب میخواهیم دوباره پنل نصب کنیم چجوری اون همه سیم که دم درب پنل هست رو پیدا کنیم تا سیم های مربوطه رو به واحد مشخص شده وصل کنیم ؟
و یا اینکه میخوایم مانیتور واحدی رو تعویض کنیم به فرض میگیریم که مانیتور هم ندارند چجوری بین اون همه سیم ما ۴ سیم اصلی رو باید پیدا کنیم ؟
بیشترین ترس برای من حجم زیاد سیم ها هستش که وقتی می بینم اعتماد خودمو از دست میدم و میترسم چیکار کنم ولی وقتی بلد باشی و بتونی بین اون همه سیم سیم های اصلی رو پیدا کنیم دیگه ترسی وجود نداره
ان شالله که درست بیان کرده باشم
ممنونم
سلام وقت بخیر ممنون از نظر لطفتون
دربسته آموزشی طریقه پیداکردن سیم ها توسط تست بازر یا تست بوق مولتی متر به صورت کامل وجامع توضیح دادم درکل آیفون های تصویری به چند روش سیم کشی شدن یا برای هر واحد یک کابل جدا رفته یا همهی واحد ها از یک کابل با زوج های زیاد استفاده شده یا واحد های شرقی از یک کابل و واحد های غربی یک کابل دیگری استفاده کردن پس در نتیجه یا برای هر واحد یک کابل جداگانه رفته یا همهی واحد ها از یک کابل انشعاب گرفتن برای پیداکردن سیم ها شما از پایین ترین واحدیعنی واحد ۱ شروع میکنید و چهار رشته سیم مشترک و اصلی آیفون که بین تمام مانیتور های آیفون مشترک هست رو پیدا میکنید توسط تست بوق یا بازر مولتی متر دو به دو سیم ها را اتصال میدهید به هم دیگر و در آن طرف سیم هایی که به وصل شده بود بازر یا بوق میزنه ک تشخیص میدهید و آن دو سیم را پیدا میکنید روش دیگر برای پیدا کردن سیم ها چک کردن سیم های واحد های پایینی هست که شما میتوانید به راحتی سیم های مشترک را پیدا کنید و چون واحد پایین از این سیم های مشترک انشعاب گرفته شما میتوانید رنگ سیم های اصلی را ببیند و در واحد خودتان که در بالاست آن را پیدا کنید برای پیداکردن سیم زنگ هم میتوانید با جدا کردن سیم زنگ از پنل و دستگاه یک ولتاژی به آن سیم اعمال کنید و درسمت دیگر سیمی که آن ولتاژ را بدهد سیم زنگ هست همچنین توسط تست بازر یا بوق مولتی متر هم میتوانید سیم زنگ را پیدا کنید
امیدوارم این مطالب کاربردی براتون مفید واقع شود و درتمامی مراحل زندگی موفق باشد