پایپینگ دکتر مانی زاده

سلام آقای دکتر مانی زاده من 27 سالم هست ترم 4 ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه تهران هستم با این رشته میشه پایپینگ یاد گرفت؟ من تا حالا پایپینگ کار نکردم با دوره شما به نتیجه میرسم؟
چون خدمت نرفتم و بهمن امسال دفاع دارم شانس امریه به جز دانش بنیان در تهران دارم؟

1 پسندیده

با سلام و احترام

در مورد اینکه با رشته مهندسی شیمی میشه پایپینگ یاد گرفت، جواب قطعاً بله هست. پایپینگ یه حوزه تخصصی و کاربردیه که بیشتر با مفاهیم مهندسی فرآیند، انتقال سیالات، و طراحی مکانیکی سر و کار داره و مهندسی شیمی پایه خیلی خوبی برای درک اون داره. خیلی از مهندس‌های پایپینگ، از رشته‌های مختلفی مثل مکانیک، شیمی، حتی عمران وارد این حوزه می‌شن. پس رشته‌ات محدودیت نیست، بلکه نقطه شروع خوبی هست.

تلاش تیم نماتک در این دوره این بوده که مطالب رو ساده، کاربردی و پروژه‌محور توضیح بدم تا سریع‌تر بتونی وارد بازار کار بشی و confident باشی. اگر با تمرین و پشتکار همراه باشی، مطمئن باش که نتیجه می‌گیری.

در مورد امریه هم، چون خدمت نرفتی و بهمن امسال دفاع داری، شانس گرفتن امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان و حتی برخی شرکت‌های خصوصی تو تهران وجود داره، ولی باید سریع اقدام کنی و رزومت رو آماده داشته باشی. دانشگاه تهران هم معمولاً ارتباط خوبی با این مراکز داره که می‌تونی از دفتر ارتباط با صنعت یا مشاوران تحصیلی پیگیری کنی. همچنین، فرصت‌های امریه دولتی هم هست اما رقابتی‌تره و شاید نیاز به شرایط خاصی داشته باشه.

موفق و موید باشید

سلام مجدد آقای دکتر امریه به جز دانش بنیان شرکت خصوصی در تهران میتونه جذب کنه؟؟
چون استاد راهنما ام اجازه کار نمیده تزم آزمایشگاهی هست و طولانی و دانش بنیان شرایط را دیدم 6 تا 8 ماه فغالیت تمام وقت لازم داره

سلام دکتر وقت شریفتون بخیر زبان قاصر از تشکر در خصوص این بذل علم و دانش و تجربه بسیار مفید شما در زمینه پایپینگ
استاد اگر جسارت نباشه و قصد داشته باشیم رزومه خودم رو که ۱۲۰ ساعت دوره شما رو مطالعه کردم برای شما ارسال کنم از چه طریق میسر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

1 پسندیده

سلام وقت بخیر آقای سالاری ممنون میشم تجربه خودتونو از دوره پایپینگ دکتر مانی زاده بفرمایید من قضد خرید بسته را دارم

با سلام و احترام
متاسفانه در این خصوص اطلاعاتی ندارم

سلام وقت بخیر

برای ایمیل زیر ارسال بفرمایید.
ali.manizadeh@gmail.com