نقشه راه حرفه ای شدن در مهندسی الکترونیک

سلام و وقت بخیر بنده از خریداران بسته الکترونیک هستم دانشجوی ترم پنجم مهندسی برق و تا الان به اواسط فصل آردوینو رسیدم
سوالی که برای بنده ایجاد شده و میخوام که خود مهندس معین پاسخ بدن این هست که این دوره فقط قسمت دیجیتالِ الکترونیک رو شامل میشه؟ شرکت کنندگان دوره در بخش آنالوگ چه حرفی برای گفتن دارن؟چون چشم اندازی که روی بسته داشتم احساس میکنم نمیتونه یه کورس صرفا کامل الکترونیک باشه و کاستی داره…چه دوره ها و منابع دیگه ای علاوه بر این دوره برای تبدیل شدن به یک مهندس برق (گرایش الکترونیک) تمام عیار شدن نیاز هست؟ممنون میشم یه توضیحی بدید…

سلام دوست عزیز، این دوره صرفا الکترونیک دیجیتال نیست. شما در طول بسته با بسیاری از سنسورها و عملگرها و آی سی های مختلف آشنا میشید و باهاشون کار میکنید. با توجه به اینکه نیاز امروزه شرکت ها، استفاده از میکروکنترل ها و برنامه نویسی اون هست، به این بخش توجه ویژه ای شده ولی علاوه بر بسیاری از مدارها و روش های آنالوگ، ما به بخش شبکه و اینترنت اشیا هم پرداختیم که الان بحث بسیار داغ و جذابی هست و خیلی شرکت ها دارن در این زمینه فعالیت می کنن.
شما برای اینکه بتونید در زمنیه الکترونیک فعالیت کنید، همین بسته رو ادامه بدید. با دقت و تمرین بسیار همه مباحث رو قدم به قدم با ما پیش بیاید. در انتهای دوره اگر به طور کامل تمرین کرده باشید و آزمایش ها رو عملی انجام داده باشید، حتی اگر با صورت مسئله ای مواجه شدید که باهاش آشنا نیستید، میتونید با علم و تجربه ای که کسب کردید، خودتون در منابع مختلف پاسخ خودتون رو پیدا کنید.
ولی اگر به الکترونیک آنالوگ علاقه زیادی دارید، پیشنهاد میکنم که کتب پایه رشته مهندسی برق مثل مدار ۱ و مدار ۲ و الکترونیک ۱ و الکترونیک ۲ رو مطالعه کنید.
اگر علاقه داشتید که این بحث رو ادامه بدیم، در زیر همین پست به من بگید که دوست دارید در چه زمینه ای از الکترونیک فعالیت کنید. مثلا رباتیک؟ اینترنت اشیا؟ صنعتی؟

کلا خیلی ساده بگم مهندس
برای رسیدن به درامد خوب از گرایش الکترونیک در مهندسی برق باید چی یاد گرفت؟نیاز های بازار و شرکت ها چیه؟و خیلی راحت تر توی الکترونیک پول کجاست؟:sweat_smile:

ممنون مهندس
عرض کنم خدمتتون بنده علاقم به طراحی مدار و طراحی برد و ساختش هستش و سوالم از شما اینه که با گذراندن این بسته و دروس اصلی دانشگاه به این قدرت میرسم که به عنوان یک مهندس الکترونیک کامل و مسلط جذب بازار بشم و یا صرفا در شرکت هایی که نیاز به برنامه نویس میکروکنترلر دارن میتونم فعالیت کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید که برای قوی شدن تو این گرایش به چه چیز های دیگه ای نیاز دارم و این بسته چقدر پاسخگوی این نیاز ها هست؟…:pray::pray:

سلام دوست عزیز، اگر این دوره رو به طور کامل بگذرونید، مسلط بشید و تمرین کنید، شما میتونید به راحتی یک مدار رو طراحی کنید و سپس پیاده سازی کنید. در قسمت آلتیوم هم آموزش میبینید که چطور مدار رو روی pcb پیاده سازی کنید. اکثر نیاز های شما در دنیای الکترونیک دیده شده و حتی مونتاژ و دمونتاژ قطعات رو هم یاد میگیرید.
در انتها هم به یکی از ترند های بزرگ دنیا به اسم اینترنت اشیا میپردازیم و حتی به عنوان پروژه پایانی، یک دستگاه ساده خانه هوشمند میسازیم که از طریق اینترنت میتونید چراغ رو خاموش و روشن کنید.
در مورد درآمدزایی هم به نظر من شما اگر دو حوزه خودتون متخصص باشید، قطعا به درآمد میرسید. اگر هم علاقه به کارآفرینی داشته باشید، میتونید با مطالب جدیدی که فراگرفتید، یک ایده بزنید، یک دستگاه جدید بسازید و اون رو تجاری کنید. کلا با توجه به شرایط خاص کشور، شما اگر بتونید یکی از نیازها رو برطرف کنید، قطعات رشد میکنید. ولی قطعا فرمول مشخصی نداره و نیازها هم در حال تغییر هستن. ممکن هست شما با تولید یک محصول جدید به درآمد برسید، ممکن هست یک محصول که نمونه خارجی داره رو بتونید با قیمت مناسب تر تولید کنید و یا حتی ممکن هست به عنوان مهندس ارشد در یکی از شرکت های ایران مشغول بشید. ممکن هست یک فرصت در دنیای تجهیزات پزشکی پیدا کنید و یا وارد صنعت ساختمان بشید. الکترونیک همه جا نیاز هست.
به هر حال مطمئن باشید که بعد از دیدن این بسته، شما با کلی ابعاد جدید دنیای الکترونیک آشنا میشید و قطعا ذهن شما ایده های جدید خلق خواهد کرد.

1 پسندیده