نرم افزارهای تغییر ای پی

عملا جلوی این روش رو نمیشه گرفت. کاری که می کنن، اون کامپیوتر ها رو پیدا می کنن و دسترسی به اونها رو هم می بندن. ولی هر لحظه کلی کامپیوتر جدید میان و این سرویس رو ارائه می دن و عملا کاری نمیشه کرد.
در مورد شبکه درون سازمانی:‌ سازمان های بزرگ، یک سری نرم افزار تحت شبکه دارن که از بیرون قابل دسترس نیست. مثلا نرم افزار های حساب داری، طراحی، اتوماسیون اداری و … در زمان هایی که کسی بخواد دورکاری کنه (که الان با وجود کرونا نمونه هاش خیلی خیلی بیشتر از قبل شده) شما می تونید با استفاده از vpn به یکی از سیستم های اونجا وصل بشید و از شبکه داخلی و اون نرم افزار ها استفاده کنید.

فرض کنید یک کامپیوتر در یک کشور دیگه هست که دسترسی به اینترنت آزاد داره. اگر اون کامپیوتر یک آدرس داخل اینترنت داشته باشه (همون بحث های ip valid و … )، وقتی که شما از نرم افزار های فیلتر شکن استفاده می کنید، در واقع دارید به اون کامپیوتر که فیلتر نیست، میگید که براتون اون سایت رو باز کنه و برای شما ارسال کنه. مفاهیم proxy و vpn از دسته مفاهیم شبکه هستن که در ایران بیشتر برای این مقاصد استفاده میشن ولی در واقع برای دسترسی شما به یک شبکه درون سازمانی ساخته شده اند.

بسیار عالی بود.ممنونم

این روش فیلترینگ عملا خب شکست خوردس.هیچ وقت میشه که دسترسی به اون کامپیوتر دارای اینترنت ازاد رو ببندن؟
شبکه درون سازمانی رو هم یه توضیحی میفرمایید

مهندس نرم افزار های تغییر ای پی و فیلتر شکن چطوری مارو به سایت مورد نظر میرسونن؟
ای پی استاتیک مارو عوض میکنن؟
یا مثلا وقتی از پروکسی خاصی استفاده میکنیم چطوری میشه که فیلتر رفع میشه؟

دلیل اینکه ip شما هم عوض میشه این هست که در واقع سایت ها، ip اون کامپیوتر رو میبینن و از نظر سایت ها، اون کامپیوتر در واقع بهشون وصل شده.