نحوه ی کنترل یک رله به وسیله ریموت مادون قرمز

سلام به دوستان و اساتید عزیز ؛ ببخشید یک سوال دارم . به مدار شکل زیر توجه کنید :

این مدار برای کنترل یک رله بوسیله ریموت مادون قرمز در خیلی از سایتها پیشنهاد میشه . خوب حالا سوال: تا اونجا که من خوندم ، هر دکمه ریموت یک کد هگز ایجاد می کنه که به صورت یک قطار سیگنال صفر و یک هست که بعد از ارسال و دریافت روی گیرنده هم توی پایه خروجی سنسور همون قطار سیگنال تولید میشه . خوب این قطار سیگنال چطور ترانزیستور ورودی رو تحریک می کنه ؟ آخه مدار طوری هست که انگار با هر بار فشردن ریموت باید فقط یک سیگنال صفر یا یک در خروجی سنسور تولید بشه تا مدار کار کنه ؟

سلام به بر و بچه های خوب نماتک . من آموزش تعمیرات الکترونیکی را تا 60 درصد نگاه کردم .واقعا خدا آقای مهندس معین رو خیر بده ، با چه ترتیب بندی عالی ، چه محتوی عالی وچه بیان عالی تدریس می کنه . به نظرم سازمان نماتک می تونه با خلاقیت حتی در افزایش سطح تکنولوژِی تو کل کشور موثر باشه و تارگت های خیلی بزرگی رو هدف گذاری کنه . مثلا همین فروم چقدر در گفتمان سازی تکنولوژی عالیه . امیدوارم به غیر از هدف مالی از اون هدفهای عالی سازمانهای معروف دنیا هم تو ذهن مدیران نماتک باشه که حتما هست .

سلام دوست عزیز، قطار صفر و یک ارسالی برای این هست که فرستنده بتونه هم خودش رو معرفی کنه که تفاوتش با فرستنده های دیگه مشخص بشه و هم اینکه مشخص کنه که کدام دکمه فشرده شده.
در سمت گیرنده، آی سی های گیرنده این قطار رو دریافت میکنن و دیکود میکنن و به نسبت اون یکی از پایه های آی سی روشن میشه و اون پایه با ترانزیستور به رله میره و مدار قطع و یا وصل میشه.
ممکن هست برای ساده سازی، مدارهای دیگری در اینترنت پیدا بشن. برای تحلیل این مدارها، شماره آی سی استفاده شده رو سرچ کنید و دیتاشیت اون رو ببینید.