سلام احتمال تخریب در RBI چطور محاسبه میشه؟
دوره بازرسی کالا مبحث مفاهیم اساسی استاد نیما جاویدان
سلام جناب جعفری وقت بخیر
شما سوالتون رو در دسته بندی مربوط به آموزش ابزاردقیق مطرح کردید و این امر باعث میشه که سوال شما توسط مدرس مربوطه جناب جاویدان مشاهده نشه.
ذکر کردن اسامی اساتید در داخل متن سوال، تاثیری در مشاهده شدن اون ها توسط مدرس نداره
این سوال شما ویرایش شد، محبت بفرمایید از سوالات بعدی دسته بندی آموزش رو با دقت بیشتری انتخاب کنید که فرآیند پاسخگویی با مشکل مواجه نشه.
موید باشید
سلام وقت بخیر
امیدوارم خوب باشید
کدوم دسته بندی رو انتخاب کنم؟
سلام جناب جعفری
سپاس
با توجه به اینکه در متن سوال به آموزش بازرسی کالا اشاره فرمودید، دسته بندی سوالتون الان صحیح هست.
و مدرس به زودی این سوال رو بررسی خواهند کرد.
با درود فراوان
روز بخیر
Pf(t) = gff * FMS * Df(t)
احتمال تخریب از طریق فرمول فوق محاسبه میشود که تابعی از زمان است
پارامتر gff تناوب تخریب است یعنی چندوقت یکبار تخریب رخ میدهد
پارامتر FMS فاکتور سیستم مدیریت است
پارامتر Df(t) فاکتور کلی تخریب است و تابعی از زمان
از طرفی باید ریسک تخریب را محاسبه کنیم که از طریق فرمول زیر است:
Risk = POF x COF
ریسک تخریب معادل احتمال رخداد تخریب ضربدر تبعات رخداد تخریب است
برای مثال احتمال نشتی در مخزن نگهداری کاستیک با متریال سوپرآلیاژ بسیار پایین است و از طرفی تبعات خطرناکی ندارد پس ریسک این موضوع پایین است اما احتمال نشتی در مخزن تحت فشار سیال هیدروژن با متریال کربن استیل زیاد است و تبعات منفجرکننده دارد پس عدد ریسک بالایی دارد
یک ماتریس درست میکنیم و انواع تخریب ها مانند خزش، خستگی، شکست ترد، حمله هیدروژنی، خوردگی حفرهای، نازکشدگی، ترک تنشی و…را لیست میکنیم و احتمال وقوع این تخریب ها و تبعات ناشی از آن را در ماتریس عدد میدهیم
آنهایی که عدد بالایی دارند قرمز میشوند و باید در بازههای زمانی کوتاهتری مورد ضخامت سنجی و سایر روشهای بازرسی چشمی و غیرمخرب و…قرار گیرند
در صورت علاقه به این مبحث میتوانیم با همکاری هم استاندارد API 580 را ترجمه و چاپ کنیم
درود برشما بله حتما خوشحال میشم بتونم همکاری کنم و کسب تجربه کنم. سپاس فراوان