نحوه ی دیکد کردن امواج Rolling Code یا هاپینگ کد کنترل های کولر گازی

با سلام
بنده در حال انجام پروژه ای هستم که در ابتدا از کاربر میخواد دکمه خاموش و روشن کنترل کولر گازی را دریافت کند و سپس آن را ذخیره و با شرط های متفاوتی همان امواج را ارسال کند .
منوجه شدم بعضی از کنترل های کولر گازی با پروتکل خاصی داده ارسال میکنند یا اصطلاحا هاپینگ کد هستند .
با هر بار فشردن یک دکمه امواج جدید ارسال میشوند.
RAW CODE هم که میگیرم همچنان متفاوت هستند

آیا امکان دیکد آن ها وجود دارد؟
آیا من امواج را ذخیره کنم و همان را ارسال کنم ، کولر گازی روشن میشود؟ با این وجود که که کنترل خود کولر گازی امواج متفاوتی ارسال میکند، یا ممکن است عمل نکند و روشن نشود.
من فقط یکبار میتونم امواج را از کاربر بگیرم .

با تشکر

1 پسندیده

سلام دوست عزیز، اکثر کولرها با ذخیره کردن کدشون میتونید فرامین رو تکرار کنید. در برخی موارد ممکن هست یک شمارشگر در قسمتی از کد کولر قرار بدن که کار رو سخت میکنه. برای دیکد کردن اون ها باید سیگنال رو روی اسیلوسکوپ نمایش بدید. موج مربعی ای که میبینید مدولاسیونی که روش هست به این صورت هست که لبه های کوتاه برابر صفر و لبه های بلند برابر یک هستن. شروع کنید صفر ها و یک ها رو بنویسید و سعی کنید ببینید کدوم قسمت ها عوض میشن و کدوم قسمت مربوط به مقدار دما هست و … در آخر هم یا check sum دارن و یا یک شمارنده و یا در مدل هایی ممکن هست که برعکس صفر و یک ها رو تکرار کنن. تنوع مدل ها ولی زیاد هست.

2 پسندیده