نحوه ی تست خرابی خازن موتور کولر 2800

سلام مهندس وقت بخیر
مهندس در روی موتور کولرهایی که بدون تسمه هستند در بازار به کولرهای 2800 معروف هستند یک خازن هست، وقتی تست خازن گرفتم هیچ عددی نشون نداد یعنی open loop بود، رفتم یک خازن با ظرفیت 6 میکرو گرفتم ولی با این کار دور موتور نصف شد، ولی همون خازن خودش رو دوباره وصل کردم دورش بالا رفت با اینکه خازن ظرفیتی نشون نمیداد، البته مولتی متر سالم بود. دلیلش چیه استاد عزیز؟

درود برشما بزرگوار کولر های۲۸۰۰الکتروژن اگر منظورتون هست طوسی رنگ هستند دارای قطر سیم خیلی نازکی هستند و معمولا از یک نقطه اتصالی میکنند و رنج اهمی گروه کلاف رو تغئیر میدهند و بعضی کارخانه ها روی خازن یک مقاومت قرار میدهند شما خازن خودتون رنج نشون نمیده و یک مقاومت داخلش هست و با خازن معمولی با مشکل کار میکنه اگر سیم پیچی از داخل اتصال داشته باشه در آپدیت جدید سیم پیچی که تا ده روز آینده عرضه میشه تمام موارد مشابه مورد شما بررسی شده پیگیر باشید آپدیت رو تهیه کنید پایدار باشید

1 پسندیده

درود بر شما حسین جان حداقل ظرفیت خازن موتورهای کولری 10 میکرو فاراده که در موتور 3/4 به 15 میکروفاراد میرسه به نسبت قدرت موتور خودت هم میتوانی محاسبه کنی که داخل آموزشها من درس داده ام به ازای هر اسب بخار 18 میکروفاراد کافیه . علت افت دور کاهش ولتاژ بر اثر انتخاب خازن غلط هم میتواند باشد. فقط یادت باشه اگر قدرت به وات باشه باید تبدیل به اسب بخار بشه

1 پسندیده