سلام، من قطعات های مختلف چیدمان میکنم و میخوام جاهایی که امکان داره قطعات به هم وصل کنم که خطوط مشترک یک بار برش بخوره. من به با دکمه کنترل کیبورد و فلش روی قطعه، قطعات به هم وصل میکنم ولی بعد از اجرا سیمولیشن خطوط مشترک 2 بار برش میزنه
سلام جناب محمدزاده
1- در مورد برش مشترک CLC در پرونست 2008 به اطلاعتون میرسونم که چون این ورژن خیلی قدیمیه و مدتهاست کار نکردم درست بخاطر ندارم . ولی فکر می کنم که بصورت آپشنال بود یا خیلی امکانات کمی داشت . بهر حال شما می تونید با 2019 یا 2021 کار کنید که امکانات خیلی بیشتری داره . مثلا در اون ورژن بنظرم امکان تبدیل چیدمان به dxf هم وجود نداشت
2- برای برش مشترک CLC بصورت خودکار در ورژن های 2019 / 2021 در بسته آموزشی نماتک هم گفته شده ولی بهرحال این دو تنظیم را انجام دهید :
a- در تنظیمات استراتژی (مثلا استراتژی intellichoice) گزینه Intellichoce should include common line cutting را تیک بزنید
از مسیر زیر
Data >> Machines >> Settings >>Nesting >> Autonest>>Autonest setting
مطابق شکل زیر
این گزینه را تیک بزنید و بعد save کنید
b - کلیه قطعاتی که می خواهید عمل CLC روی آن ها انجام شود در Part List انتخاب کنید و سپس در پنجره properties در برگه Autonest properties گزینه Allow CLC را تیک بزنید
مطابق شکل زیر
قطعات با روش CLC چیدمان شده و برش خواهند خورد
موفق باشید
سلام جناب حقی
خسته نباشید
این روش که فرمودین انجام دادم درست نشد
ولی مشکل از کجا هست نمیدونم، چون برا ما خیلی مهم هست که قطعات با ابعاد مختلف یا شکل های مختلف در جاهایی که میتوانند خطوط مشترک داشته باشند یک بار برش بخورند
سلام آقای محمد زاده
در هنگام انتخاب قطعات این گزینه رو فعال کنیدpair
پرونست قطعات را بصورت جفت جفت به هم میچسباند و CLC را اجرا می کند
حالا برای اینکه قطعاتی که بصورت خودکار بهم نچسبیده اند را کنار هم قرار دهید با نگه داشتن کلید کنترل بصورت دستی آن ها را بهم بچسبانید
اگر انجام نشد لطفا فایل dxf چند قطعه را به همراه پروژه پرونستی که خودتان ایجاد کرده اید برایم بفرستید که من ببینم اشکال کار از کجاست