با سلام.
با توجه به اینکه شرکت ما در مرحله ساخت هست و تمام Document های اعم از نقشه و MR و MTO و … توسط طراح انجام و تایید شده، حالا سوالم این هست که اگر از ما خواسته بشه که پیشنهاد مقدار متریال لازمو نوع و هر اطلاعات دیگه رو به کارفرما ارائه بدیم باید به ترتیب از کدوم اسناد استفاده کنیم تا به جمع بندی برسیم.
البته کارشنناسان خرید شرکت وظیفه این کار رو دارن و من جهت اطلاع خودم وبالا بردن تجربه خودم سوال می پرسم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
و این نکته هم اضافه کنم که با توجه به شرایط کنونی ایران، سیاست شرکت به این سمت رفته که به جای اجرا، فعلا هزینه ها رو صرف خرید متریال کنه و تا الان اصلا خرید ابزار دقیقی انجام نشده. پیشنهاد شما برای خرید متریال ابزار دقیق کدوم دسته از متریال ها در اولویت خرید قرار بدیم؟
سلام همراه گرامی
متاسفانه مدرس به کتیبه ها دسترسی نداشتند و جواب پیامتون رو برای ما ارسال کردند تا بارگزاری بشه:
سوال شما رو از دو منظر میشه پاسخ داد، اولا که طبق اموزش در بسته نماتک عملا در مرحله مناقصه من دید کلی برای براورد احجام رو توضیح دادم که به طور نمونه از مدرک p&id جهت به دست اوردن mto استفاده میشه و تقریب bulk material مانند گلند و jb و … چگونه انجام میشه، ثانیا طبق ایتمی که اشاره کردین ما در پروژه ها همیشه LLI یا long lead items خریداری میکنیم در ابتدا، یعنی مواردی که زمان تحویلشون طولانی تر هست مانند ولو یا یا انالایزرها