مقایسه ی مقدار واقعی به کمینه ی Reflux Ratio در برج های تحت خلا

روزتون بخیر
1- در برج های تحت خلا مقدار reflux ratio واقعی معمولا چند برابر نسبت کمینه اون هست؟ آیا مثل برج های اتمسفریک که بین 1.1 تا 1.5 میگیرن عددی تجربی برای برج تحت خلا هم هست؟
2- میشه در نرم افزار هایسیس با تغییر reflux rate و ثابت نگه داشتن دمای پایین برج تاثیرش رو روی غلظت خروجی برج دید؟

سلام

اگه منظورتون برج تقطیر خلا نفت خام هست، این برج جریان رفلاکس نداره و در اصطلاح Top Pumparound هست.
در مورد سوال دوم، بله میتونید دو تا Spec تعریف کنید که یکی دبی رفلاکس و اون یکی دمای پایین برج باشه و اثر تغییر دبی رفلاکس رو بررسی کنید.

موفق باشید

با سلام و احترام
شرمنده این جا سوالم رو می پرسم مسیر درستش رو پیدا نکردم من از دوره اموزان شما در شبیه سازی فرایند هستم به مشکلی خوردم اینکه در اون قسمت ویدیو که در مورد ایر کولر صحبت شده، زمانیکه جریان ورودی و خروجی رو براش تعریف می کنم اررور خط جریان هوا رو میده شما می دونید علت چی هست؟

سلام

توی کولر هوایی، هایسیس دمای هوای خروجی رو بر اساس میزان گرمای تبادل شده، دمای هوای ورودی و دبی هوای عبوری از کولر هوایی محاسبه میکنه. هایسیس به صورت پیش فرض فقط یک عدد فن برای کولرهای هوایی در نظر میگیره و این میتونه باعث این بشه که دمای هوای خروجی بیشتر از دمای سیال فرآیندی ورودی بشه که به طبع درست نیست. برای رفع این مشکل باید در قسمت Rating تعداد فن ها رو بیشتر کنید. مهم نیست که چند تا فن در نظر میگیرید، چون تو شبیه سازی هدف مون سایزینگ کولر هوایی نیست. برای سایزینگ دقیق و محاسبه تعداد فن های مورد نیاز باید از نرم افزارهایی مثل HTRI یا Aspen EDR استفاده کنید.

موفق باشید

1 پسندیده