سلام و خسته نباشید ، خیلی جالب و بدرد بخور انشالله
خود کتیبه ها کار جالبی هست و امکانات بسیار خوبی داره و این ربات که معرفی کردید هم کار زیبایی بود. موفق و پیروز باشید جناب مهندس گودینی @majid.goodini
سلام جناب رشتوئی عزیز. ممنون از مشارکتتون در کتیبه ها ![]()
سایت خوبتون رو به نشانی PLC4U.IR دیدم واقعا عالیه و به علاقه مندان اتوماسیون هم توصیه میکنم که محتواهاتون رو ببینند.
آفرین به این کار زیبا و ارزشمند ![]()
![]()
![]()
به امید ساختن ایرانی آبادتر و بهتر
من یک دوره دریافت کردم و الان سوال دارم در ویدیو میگه امکان چت هست ولی چرا امکان چت با استاد خودم رو نداره؟
سلام سرکار خانم بیات
ضمن تشکر از تهیه آموزش از سایت نماتک، امکان چت مستقیم به علت مشکلاتی که داشت غیرفعال شده و شما برای مطرح کردن سوالاتتون میتونید از فضای کلی سایت استفاده بفرمایید و با زدن دکمه +کتیبه جدید سوالتون رو با عنوان و دسته بندی صحیح مطرح بفرمایید
سلام
وقتی استاد جواب سوالات را نمیده چه فایده ای داره
وقتی تماس با پشتیبانی هم برقرار میشه فقط خوب قول میدند دریغ از ذره ای عمل نظر هم مینویسیم پاک میکنید
حداقل پشتیبانی استاد و پشتیبانی سایت را از معرفی آموزش هاتون بردارید
بگید فقط همین فیلمه تمام
سلام . خسته نباشین . خداقوت …
طی هفته گذشته واقعا نماتک اذیت کرد …
خدا را شکر آموزش پاورمیل را که برای یکی از بچه های واحد cnc مان تهیه کرده ایم ، از نماتک نخریدیم .
چون تقریبا همزمان با اینکه در خیابان های شهر قدس تهران صدای شلیک گلوله می آمد و اینترنت تقریبا قطع بود ، مشغول آموزش آفلاین فرز ۵ محور یکی از اساتید برایش بودم .
من زمانی که نت قطع بود به کتاب های متنی و صوتی که در اپ طاقچه ام دارم ، هم آنلاین هم آفلاین دسترسی داشتم .
به مکتب خونه ام دسترسی داشتم . به اپ فرادرس ام به طور آفلاین دسترسی داشتم …
من به تمام آموزشی هایی که از موسسات مختلف بر بستر اسپات پلیر داشتم ، دسترسی داشتم …
اما به نماتک نه … اصن امکان ورود نداشتم چون پیامک لعنتی نمی آمد… آخه چند بار سایت تان پیامک ورود می گیرد …!!!؟؟
بیش از ۱ سال پیش به سایت شما پیام دادم که این نرم افزارتان را یا درست کنید یا برید سراغ اسپات پلیر … گفتین ما مشغول رفع نواقصیم …
1 سال گذشت …
چند روز پیش عزیزی از نماتک پس از خرید چند ده میلیونی ام زنگ زد و گفت ما بساط آموزش افلاین را جمع کرده ایم … بچه ها با نرم افزار ما مشکل داشتن … #
انقدر از این حرفش عصبی شدم که می خواستم گوشی را بکوبم توو دیوار …
مگه بساط سبزی فروشی یا بساط فیلم سینمایی پهن کرده بودید که حالا جمعش کرده اید … ؟
از چه کسی نظر خواهی کردید … ؟ با که مشورت کردید که نتیجه اش این شد ، آموزش آفلاین را جمع کنید ؟
مگه در کشور سوئیس زندگی می کنید که بساط آموزش آفلاین را جمع کرده اید ؟ مگه آموزش های شما مثل فرادرس یکی دو ساعته هستند ؟ چرا حین خرید به من خریدار اخطار ندادید که این آموزش های چند ده ساعته که داری می خری ، صرفا آنلاين است … ؟ مگه تا حالا چندین ساعت سوار قطار نشده اید که ببیند وضعيت نت به چه صورت می شود … ؟ طرف مشورت شما کیست من پیدایش کنم … شاید او بچه ای است که هنوز سفر کاری نرفته … یا دختری است که شب ها حین حمله اسرائیل در کارخانه نخوابیده …
انقدر به مشتری احترام نگذاشتید که حداقل اجازه بدهید خودش حین خرید انتخاب کند که چه نوع آموزشی نیاز دارد و متناسب با انتخابش هزینه بپردازد .
از بین تکنیک های فروش فقط این را خوب یاد گرفنه اید که قیمت های سنگین روی آموزش هایتان بگذارید و بعد ببندیدش به تخفیف های مصنوعی … وگرنه احترام به مشتری را هنوز یاد نگرفته اید .
آخ از دست شما مدیران نماتک … آخ … حداقل برید یه اپ بسازید که شبیه طاقچه و فرادرس امکان دسترسی آفلاین به محتوا را بدهد … یا حداقل کاری کنید که سایت شما مثل سایت های بانکی هی کد ورود نخواهد … هعی از دست شما … سال دیگه یه عزیزی از نماتک زنگ نزند ما کلا بساط نماتک را جمع کردیم ها … هیچ عزیزی از نماتک غیر از اقای گودینی به پیام من پاسخ ندهد . مخاطب صحبت من ایشان هستند و انتظار دارم خودشان پاسخ بدهند .