سلام جناب مهندس خدا قوت
با وجودی که رشتم اصلا به برق و کامپیوتر کوچکترین ارتباطی نداشته من دوره الکترونیک رو دارم میبینم و خیلی علاقه مند شدم. و ازتون سپاس گزارم انشالله خدا خیرتون بده.
به عنوان هدف میخواهم در الکترونیک دیجیتال به تخصص برسم و از اون جایی که به کتاب خواندن علاقه دارم میخواستم ببینم امکانش هست کتابهایی رو بهم معرفی کنید تا در کنار دوره بخونم و در نهایت به درک و تخصصم از آموزشهای شما کمک کنه،
در ضمن جناب مهندس برای ارشد من که رشتم پرستاری هست و به آموزش های الکترونیک دیجیتال علاقه مند شدم ارشد مهندسی پزشکی یا کامپیوتر رو پیشنهاد میدید؟
یه سوال دیگه هم در کل محدودیت الکترونیک دیجیتال چی هست ؟ لازمه حتما آنالوگ هم در حد عمیق بدونیم ؟ یا همین اشاره های شما کافیه ؟
سلام دوست عزیز، بهتون پیشنهاد میکنم که اگر علاقه دارید، کتاب های دروس مهندسی برق الکترونیک رو شروع کنید به خوندن. دروس مدار ۱ و مدار ۲ و الکترونیک ۱ و الکترونیک ۲ میتونن به درک عمیق تر مفاهیم خیلی کمک کنن. کتاب های مربوط به برنامه نویسی C/C++ هم پیشنهاد میکنم که بتونید هرچه بیشتر عمیقتر بشید در این زبان ها.
در مورد رشته تحصیلی هم اگر علاقه دارید من مهندسی کامپیوتر رو پیشنهاد میکنم. جدیدا مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر خیلی زیاد در هم تنیده شدن و هردو بسیار جذاب هستن. مهندسی پزشکی هم میتونه خیلی جذاب باشه. بسته به علاقه خودتون داره.
کلا عمق زیاد در الکترونیک آنالوگ برای مدارهای آنالوگ و مخابراتی و یا طراحی آی سی ها استفاده میشه. خود مبحث طراحی آی سی که خیلی پیشرفته و عمیق هست ولی در ایران کاربرد چندانی نداره. الکترونیک دیجیتال که در اون از میکروپروسسورها استفاده بشه کمتر به دانش آنالوگ نیاز داره ولی باز هم این دو در اکثر موارد در کنار هم قرار میگیرن و یک مدار فقط دیجیتال یا فقط آنالوگ نیست.
به نظرم برای شروع، همون مواردی که اشاره میکنیم کافیه ولی اگر علاقه یا نیاز داشتید، کتاب هایی که معرفی کردم رو شروع کنید. در اینترنت هم موارد بسیار خوبی با گفتار خیلی ساده وجود داره که اگر بگردید میتونید استفاده کنید.
به طور کلی، دانستن اصول پایهای الکترونیک آنالوگ همیشه به عنوان یک مزیت محسوب میشود، حتی اگر تمرکز اصلی شما روی الکترونیک دیجیتال باشد.