سلام
میزان reduce بور برای سایزهای ۲۴ اینچ به بالا برای بال ولوها در کدام استاندار آمده است؟
بر اساس توضیحات در voice بالا:
1- برای شیرهای گیت ولو در استاندارد API 600 (البته ذکر این نکته اهمیت دارد که فشار کاری و سایز در اسکپ آن استاندارد باشد)
استاندارد API 6D در خصوص شیرآلات خطوط انتقال
سلام
استاد برای بال ولو مد نظرم بود.در API6D بخش 4.2.2که پیوست کردم نوشته 4تا 12 اینچ یک سایز و 14 تا 24 دو سایز و در API 608هم فقط تا 24صحبت کرده. این جدول که شما پیوست کردید صرفا سایز واقعی هر ولو را اشاره میکند. مثلا اگر خط سایز ما 16 اینچ باشد خوب دوسایز کمتر میشه ۱۲ اینچ . حالا به ردیف ۱۲ اینچ ها در Table 1رفته و امثلا اگر ریتینگ ۳۰۰ باشد سایز بور به صورت دقیق 11.94خواهد.
بنابراین استاندارد API6D برای میزان reduceبالولهای بالای 24 اینچ عددی نداده است
با سلام و احترام
در استاندارد API 6D عبارت منیمم به معنای این هست که کمتر از اون مقدار Reduced خواهد شد.
در مواردی که استاندارد صراحت دارد که بنده هم در آموزش خدمت شما موارد یک سایز و دو سایز رو عنوان کردم همین تصویری که فرستادین درست هست. در سایر موارد که در استاندارد اشاره نشده باید از همون جدولی که خدما شما ارسال کردم استفاده بشود و اگر کمتر مقدار min، مقدار bore بود ( مثل سایزهای بالای 24) آن شیر reduced bore در نظر گرفته می شود