مشکل دمای زیاد نوا 131

سلام وقت بخیر، یک دستگاه نوا 131 دارم وقتی چراغش اماده میشه وقتی کلید میزنم بخار زیادی همراه با آب جوش تا چندثانیه از هدگروپ میاد و بعدش درست میشه و برای قهوه گرفتن یا باید قبل از عصاره گیری بخار تخلیه کنم یا چنددقیقه صبر کنم تا دما خودش پایین بیاد ولی اگر بیشتر طول بکشه و المنت مجدد به کار بیوفته و حواسم نباشه دمای زیاد باعث سوختن قهوه میشه از روز اول همین شکلی بود و بعد از تحقیق و جستجو متوجه شدم مشکل احتمال زیاد از نوع و درجه ترموستات هست که در بعضی مدل ها 105 درجه میزارن حالا من یک ترموسوییچ 95 درجه سفارش دادم تا برسه دستم ولی چون تا حالا دستگاه رو باز نکردم میشه راهنمایی کنید چطور انجام بدم و چون دو عدد ترموستات روی بویلر هست از کجا بفهمم کدومش مربوط به بخار هست و کدوم مربوط به قهوه، فیلم دمای دستگاه رو هم میفرستم ببینید با تشکر

درود زیر ترموستات درجه رو قید کرده میتونید بخونید

1 پسندیده

سلام دستگاه رو باز کردم و با کمال تعجب دیدم یکی از ترموستات ها 120 درجه هست و یکی دیگه 145 درجه نمیدونم سازنده واقعا رو چه حسابی 120 درجه برای قهوه گذاشته واقعا موقع عصاره گیری باید بخار تخلیه بشه یا صبر کرد وگرنه قهوه بطور کامل میسوزه. بعدشم نتونستم جدا کنم ترموستات رو چون بصورت سوکت نبود و به سیم جوش داده شده بود به این شکلی که در تصویر میفرستم

درود پیچ های بغل رو باز کنید ترموستات جدا میشه سیم که نقطه جوش خورده بچینید و هنگام نصب رو ترموستات جدید کابلشو بزنید و نصب کنید

2 پسندیده