سلام وقتتون بخیر استاد گرامی
خودروی 405 مراجعه کردن و مشکل جوش اوردن رادیات داشتن ، چند جا هم بنده خدا مراجعه کرده بود و نتونستن حل کنن، مشکل این بود که دمای آب نهایتا تا 70 درجه بالا میرفت ، در حالیکه خودرو جوش آورده بود، من همه چیو چک کردم ، سیم کشی و سنسور و دانلود ایسیو و خلاصه به این نتیجه رسیدم که باید با یک ایسیو ی دیگه بررسی کنم ، ضمنا این مشکل با تستر ایسیو هم قابل مشاهده بود و دما حداکثر 72 درجه بالا میرفت ، با ایسیو ی دیگه مشکل حل شد ، ولی برای من سوال این بود که چه اتفاقی افتاده بود ، آیا منفی مدار آب مشکل داشت ، یا مورد از جای دیگه است ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام ارادت
سال نو مبارک
اگر ایسیو اومد و ایرادی که روی ماشین بود بر روی تستر هم خودش رو نشون میداد بطور قطع ایراد از ایسیو هستش.
حال در رابطه با مشکل شما اول اینکه روی تستر علامت GND یا منفی دمای آب بالا می آید یا نه اگر بالا نیاد یعنی منفی دمای اب قطع شده و باید ی منفی به پین دمای اب وصل کنید
در صورتی که منفی دمای اب بالا بیاد احتمالا ایراد از خرچنگی هستش
در صورتی که باز هم چالشی در این رابطه داشتین لطفا پیام بدین تا مشکل برطرف بشه
در خدمتتون هستم🙏🏽
سلام سال نو شما هم مبارک استاد غفاری عزیز
منفی داره ، دمای آب تا 70 درجه بیشتر بالا نمیره ، ایسیو اس 2000 هستش ، خرچنگی کدوم ایسی میشه؟ مدارش که چک کردم چند تا مقاومت و سرانجام به میکرو وصل میشد ، البته از روی ایسیویی که کاملا مومش رو برداشته بودم
جالب اینکه یک ایسیو دیگه هم اومد اون اصلا دمای آب نداشت ، یعنی کلا 0 یا منفی بود ، پایه منفی دمای آب قطع بود ، از منفی ایسیو گرفتم درست شد
اون ایسیو رو هم روی یه ماشین با یونیت فن انداختم و اوکی شد دیگه نخواستم موم ایسیو رو دستکاری کنم ، چون دما تا 60 -70 درجه بالا میره مشکل روشن شدن و مصرف هم نداشت و خوب کار میکرد
اول ی دانلود بزن ب ایسیو
و بعد تمام مقاومت های مربوط ب دمای اب چک شود درصورت سالم بودن انها ایراد از میکرو هستش