سلام بند برای نصب اردینو نانو ای تی مگا۳۲۸ هرچی تلاش میکنم موفق به راه اندازی نمیشوم و از ۱۰ سایت تاالعان نرم افزارشو نصب کردم ولی شباهتی به چیزی که شما در مانیتور درس میدین ندار وحدود ۶ خط نوشته اضافه داره واونجای که شما میگید دیلیها رو از۱۰۰۰به۲۰۰تعقیر دهید انجام میدم ولی وقتی آپلود رو میزنم هیچ فرقی نمیکند وزیر صفحه ارور میده ونمیتونم نرم افزار شبیه نرم افزار شما پیداکنم وحدود ۳ما است که درگیرم
سلام جناب استجلو
سوال شما مربوط به آموزش الکترونیک هست ولی دسته بندی آموزش میکروکنترلر ARM رو انتخاب کردید
من براتون این سوال رو ویرایش میکنم ولی تقاضا دارم سوال های بعدی تون در دسته بندی صحیح مطرح کنید که مدرس محترم دسترسی پاسخدهی داشته باشند
سلام دوست عزیز، متاسفانه در بازار ایران برد های متفرقه زیادی وجود داره که همگی با نام و نشان آردوینو به فروش میرن. معمولا در نهایت همه این بردها کار شما رو راه میندازن ولی ممکنه به این مشکلاتی که اشاره کردید برخورد کنید.
برای اینکه بتونیم مشکل برد شما رو پیدا کنیم، باید مرحله به مرحله پیش بریم.
اول اینکه آیا سیستم عامل شما ویندوز است؟
نکته بعدی درایور چیپ usb2serial هست که معمولا یا ft232 هست یا ch343 که برای هر کدوم درایور خودش را باید نصب کنید.
آیا وقتی که برد رو به کامپیوتر وصل میکنید، در قسمت device manager یک پورت سریال پیدا میکنه سیستم یا نه؟
اگر این قسمت ها همگی به درستی نصب شدن، حالا میرسیم به خود نرم افزار آردوینو. در قسمت پورت باید پورت درست انتخاب بشه. در قسمت نوع برد هم باید برد درست انتخاب بشه.
وقتی که آپلود رو میزنید، اگر اروری میبینید، از اون اسکرین شات بگیرید (از کلش) و همینجا ارسال کنید که ببینیم چه اروری داره میده.
در بعضی مواقع هم ممکنه که برد شما کمی قدیمی باشه. برای این مورد باید گزینه old bootloader رو انتخاب کنید طبق توضیحی که اینجا دادم:
Tools > Processor > ATmega328P (Old Bootloader)
کلا هم در فروم تعداد زیادی از دوستان با مشکلات مشابه مواجه شدن که پیشنهاد میکنم اونها رو هم بگردید و مطالعه کنید. در برخی موارد سیستم عامل مشکل داشته، بعضی از دوستان درایور اشتباه نصب کرده بودن و موارد زیادی هم مشکلشون old bootloader بوده.
لطفا در زیر همین پست پاسخ بدید که بتونیم مشکل برد شما رو هم پیدا کنیم و برطرف کنیم.
سلام مربوط به درس میکروکنترلر جناب مهندس من ۵مااسیر شدم برای یک راهنمای چنتا پیام دادم 1صضصجواب ندادیدباکمک سایت فرا درس تونستم درسو متوجه بشم
سلام عدد روی پورت اردوینو رو به عدد11 تعقیر دادم درحالی که باید به پورتی که خود اردوینو مشخص کرد وصل میشودم حالا پورتی که خود برد مشخص کرد رو نمیتونم پیدا کنم ممنون
سلام من سیستمم ویندوز پرت بردهایuno روپیدمیکنه ولی پورت بردهایnano رو نمیشناسه حتا دوتا برد نانو خریدم ولی پورت اونا رو نمیشناسه ولی برد اونو تابه یواس بی وصل میکنم پورت۳ رو نشون میدورچشمک میزنه ودستورهای مهندس رو کامل طبق اموزش انجام مید
دوست عزیز، آیا آی سی مبدل سریال روی برد شما از نوع ft232 هست یا ch343؟ چه درایوری برای بردتون نصل کردید؟ آیا از فروشنده درخواست پشتیبانی برای ارائه درایور کردید؟
اگر پورت رو پیدا نمیکنه سیستم، درایور نصب نیست.