مشکل در نصب نرم افزار Aveva Diagrams

سلام وقتتون بخیر
نصب نرم افزار Aveva Diagrams رو طبق آموزشی که قرار دادید انجام دادم اما هنگام باز شدن نرم افزار و هنگام باز کردن یک پروژه Sample با خطای زیر مواجه میشم و پس از اون پروژه Sample بسته میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
متن ارور هنگام باز کردن نرم افزار: The type initializer for ‘Aveva.Diagrams.VmdObject’ threw an exception. Attribute presentation settings can’t be read.
متن ارور هنگام باز کردن پروژه Sample: unable to open A0-01-2012-0001
The type initializer for 'Aveva.Diagrams.VmdObject/ threw an exception.

با سلام

این خطا میتونه دلایل متفاوتی داشته باشه .
لطفا چک کنید در مسیر دیفالت نرم افزار یا دیفالت پروژه فایل از نوع xml با نام DiagramsAttributePresentation وجود دارد یا خیر ؟

سلام وقت بخیر
ممنون از وقتی که گذاشتید.
بله در مسیر نصب نرم افزار این فایل موجوده

سلام
وقت به خیر

لطفا یک اسکرین شات که در اون ، فایلی که عرض کردم به همراه مسیر فولدر فایل مذکور مشخص باشد برای من بفرستید.

سلام مجدد

اگر صلاح میدونید خود فایل هم بفرستم.
ممنون

سلام
لطفا این فایل رو در فولدر دیفالت پروژه یا دیفالت نرم افزار کپی کنید و دوباره نرم افزار رو اجرا کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

وقتتون بخیر
در حالت های مختلف کپی کردم و نرم افزار رو اجرا کردم ولی متاسفانه همون خطاها رو میده و پروژه Sample رو باز نمیکنه.

سلام

هیچکدام از این مسیرها صحیح نیست. مسیر دیفالت پروژه یا نرم افزار رو براتون ارسال میکنم.

سلام
خیلی ممنون
فقط طبق عکسی که قبلا فرستادم این فایل در مسیر دیفالت نرم افزار از قبل موجود بوده

با سلام
وقت به خیر

خیر اون مسیر نصب نرم افزار هست .
فایلی که عرض شد رو در مسیر دیفالت پروژه و دیفالت نرم افزار قرار دهید. به عنوان مثال مسیر دیفالت پروژه APS در سیستم من به شکل زیر هست:

C:\Users\Public\Documents\AVEVA\projects\AvevaPlantSample\apsdflts\Diagrams

و مسیر دیفالت نرم افزار دیاگرام در سیستم من به شکل زیر هست :

C:\Users\Public\Documents\AVEVA\Diagrams\DFLTS14.1.5\Diagrams

سلام وقت بخیر
ممنون از وقتی که میذارید
فایلی که فرمودید رو در مسیر های زیر کپی کردم اما متاسفانه هنوز هم مشکل در اجرا نرم افزار دارم.
عکس مسیر فایل ها رو میذارم، شاید اشتباه متوجه شدم.
همونطور که مشاهده میکنید در عکس error 5-3، من پروژه ها رو ندارم و باید داخل پوشه E3D3.1 بشم تا بتونم پروژه هام رو ببینم. البته داخل Evars.bat مسیر پروژه ها به درستی Set شده است. و در جایی که پروژه ها وجود داره من فایلی که فرمودید رو کپی کردم.