با سلام خدمت استاد جداری استاد اگه یادتون باشه یه چای ساز سماوری برایم آورده بودند که بردش مشگل داشت استاد برد را دادم تعمیر کردن و بستم سر جاش در مغازه حدود ۴ بار آب ریختم تا زمان جوش آمدن و اتومات کردن منتظر ماندم و کاملا سالم بود و هم جوش می آمد و هم اتومات میکرد حتی چون آدم وسواسی هستم به خانه آوردم ۳ بار در خانه تست کردم کاملا سالم بود وقتی مشتری آمدکه چای ساز را تحویل بگیره جلوی مشتری هم تست کردم و بهش نشون دادم که کاملا سالم است و تحویلش دادم ولی امروز صبح اومده میگه اصلا روشن نشد و منم تو مغازه زدم به برق دیدم روشن نمیشه الان میگه اره تو حتما خوب درست نکردی و ایراد از توعه منم گفتم چندین بار تست کردم و کاملا سالم تحویلت دادم و حتی کلید برد هم نگاه کردم کمی رطوبت داشت و به نظرم از پشت آبریختن برای شستن چای ساز ولی خودشون انکار میکردن و قبول نداشتن منم چای ساز رو آب ریختم و نشون دادم که کاملا آب بندی است شما میگین برای اینکه این مشگلات پیش نیاید باید چکار کرد مهلت تست چگونه باید باشد مگر میشود بنده چندین بار تست کنم و کاملا سالم باشد و به خانه مشتری برود کار نکند اینکه نمیشود برای وسیله هزینه کنم و درستش کنم بعد بیان بگن کار نکرد من که در خانه نیستم ببینم آنها چگونه از آن استفاده میکنند لطفا راهنمایی کنید
ببخشید که طولانی شد