سلام استاد جداری.گوشت کوب بوش با فشار دکمه پاور فقط چراغش روشن میشد وکار نمیکرد.باز کردم باطریهاشو در اوردم ومستقیم ولتاژ ۷ولت از طریق منبع تغذیه به سر موتور دادم موتور قشنگ کار کرد.سپس همان ولتاژ منبع تغذیه را از ورودی برد به اون دادم کار نکرد .ولتاژ خروجی برد را سر موتور گرفتم صفر بود ولی وقتی فیش های خروجی برد را از موتور باز کردم وولتاژ گرفتم همان هفت ولت منبع تغذیه را داشت ولی همین فیشها را که به سرموتور میزنی و ولتاژ میگیری صفر ولت نشان میده.واینکه از لحاظ سلامت موتور مطمئن هستم چون با ولتاژ مستقیم سر موتور موتور کار میکند.
استاد سوال دوم اینکه این گوشت کوب پس از ضعیف شدن باطری چگونه باید شارژ شود چون نه سیمی ونه محلی ونه جکی برای استفاده از شارژر ندارد.لطفا راهنمایی فرمایید.ممنون
درود برشما اینها شارژی نیستند که استند جداگانه شارژ داشته باشند و اصطلاحا بی سیم باشند باطری توسط برد دستگاه هنگام کار با دور کم شارژ میشه و باطری ها جریان بالاتر را برای دور تند ایجاد میکنند شما برد دستگاه احتمال زیاد ایراد داره و خرابی از موتور دستگاه نیست باطری هارو هم حتما چک کنید
استاد مجددا سلام.استاد عرض کردم در خروجی برد برای موتور ولتاژ کامل 7.2 ولت را دارم ولی خروجی را که به سر موتور وصل میکنم موتور کار نمیکنه وولتاژ را که در حالت متصل به موتور اندازه میگیرم صفر ولت است.وباز هنگامیکه فیشها را از موتور جدا میکنم وولتاژ میگیرم 7.2ولت را نشان میدهد می خواستم دلیل و علت ان را بفرمایید.
جسارتا اگر منظورتان از اینکه می فرمایید از برد مشکل دارد اینه که از دپارتمان تعمیرات الکترونیک سوال کنم.؟ممنون که وقت میگذارید.
ولتاژی که میبینید کاذب هست و شدت جریان لازم راه اندازی موتور رو نداره
سلام با عرض پوزش از استاد عزیز ، من تا حالا با این مدل گوشکوب برخورد نداشتم ولی فکر میکنم احتمالا باطری جریان استارت موتور و تامین میکنه ، حالا ممکنه باطری یا مدار شارژ باطری معیوب باشه .