سلام استاد برنده فرد
این مشکل برام به وجود اومده حل نمیشه
سلام وقت بخیر
اشکال اینه که شما ارتباط رو روی TELESERVICE گذاشتید
البته مشخص نیست با چه سیستمی میخواهید ارتباط بگیرید
شاید تنظیم SET PG PC INTERFACE درست نباشه
این موارد رو چک کنید
موفق باشی
استاد خودش اومده رو این قسمت و pgpc خالی هست و هیچ گزینه دسترسی نداره یعنی اصلا نمیشناسه کارت های شبکه کامپیوتر که نصب شده
یکبار دیگه نرم افزار رو نصب کنید موقع نصب repair رو انتخاب کنید شاید حل بشه
با یک روشی از سایت زیمنس یادگرفتم موقت میاد ولی ریستارت میکنم دوباره باید خودم دستی فعالش کنم و اینکه تو قسمت Online آپلود هاردور از سافت ور انجوم نمیده و فقط باید plc ببه برنامه add کنم و ip واقعیشو بزنم تا وصل بشه وگرنه اصلا نمیتونه خودش تو شبکه بگرده و ip هارو سرچ کنه ۔ پروژم مونده باید چند تا تغییر بدم گیر افتادم میترسم آپلود کنم بعد تغییر بدم کامپایل کنم پروژه به خاطر ارور های مقایسه که بین برنامه خالی اولیه و آپلود اولیه هستش به هم بریزه۔ اگر میشد مثل همیشه آپلود کنم به صرت سخت افزاری مشکلم حل میشد
سلام وقت بخیر
تماس میگیرم خدمتتون
موفق باشی
سلام۔ استاد۔ اگر Plc پسوورد داشه باشه به هیچ وجه نمیشه پسووردشو شکوند۔ دستگاه خارجیه و دسترسی به سازنوه امکان پذیر نیست۔
و اینکه زمانیکه آپلود هاردور و سافتور میزنم همه تجهیزات آپلود میشن به جز hmi که مدلش
mtp1500 unified Comfort هستش چرا این اتفاق میفته؟ در صورتی که hmi وصل هستش و ارتباطش با plc برقراره
سلام وقت بخیر
برای hmi باید backup بگیرید نه upload
وقتی Backup گزفته میشه کل برنامه خونده میشه ولی قابل دیدن و تغییر نخواهد بود فقط میشه بعدا روی پنل دیگه ریخت
در خصوص Upload از PLC اگه پسورد داشته باشه فقط سری 300 رو با یک سری نرم افزار میشه پسوردش رو برداشت ولی بقیه سری ها امکانپذیر نیست
موفق باشی