مشکل خروجی نداشتن آداپتور شارژر موبایل وصل شده به کابل شارژ

با سلام خدمت استاد معین عزیز وقتتون بخیر
در تعمیر یک شارژر موبایل به ایراد عجیبی برخوردم وقتی که آداپتور رو به همراه کابل شارژر متصل به آداپتور داخل پریز برق میزنم خروجی نداره ولی وقتی آداپتور رو از پریز جدا میکنم و بدون کابل میزنم به برق و بعدش کابل رو وصل میکنم خروجی میده و موبایل رو شارژ میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز، عیب یابی این مورد میتونه کار خیلی سختی باشه. چه نوع شارژری هست؟ از چه برندی؟ نوع کابل چیه؟
در حالت معمولی ممکن هست که مشکل یک اتصالی ساده باشه ولی بعضی برند ها مثل اپل حتی روی اکسسوری های استفاده شده مثل کابل شارژر هم محدودیت ایجاد میکنن و با جایگذاری چیپ های مخصوصی در این اکسسوری ها، جلوی استفاده از مدل های دیگه رو میگیرن.
پیشنهاد میکنم که اول شارژر رو با یک کابل دیگه تست کنید و ببینید آیا مشکل از کابل هست یا نه. خود کابل هم با شارژرهای دیگه تست کنید تا مطمئن بشید که اتصالی نداره.
اگر اتصالی وجود داشته باشه، شارژر ها برای جلوگیری از صدمه خوردن دستگاه، ولتاژ رو قطع میکنن و ممکن هست مشکل از یک اتصالی خاص در قسمت اتصال کابل به شارژر باشه.
میتونید شارژر رو باز کنید و خروجی مثبت و منفی رو جدا از اون خارج کنید و بسته به نوع اتصال کابل که حدس میزنم usb باشه، یک مادگی usb تهیه کنید و به اون خروجی لحیم کنید و حالا با این حالت سیستم رو تست کنید.