عرض سلام خدمت استاد گرامی
بنده توانستم بعد از دیدن آموزش یک درایو برای تعمیر بگیرم ( درایو هیوندای ۱۱ کیلو وات داخل عکس پلاک را گذاشتم)
این درایو با خموشی کامل مراجعه کرد من هم تست های اولیه را طبق آموزش انجام دادم و از صحت عملکرد آی جی بی تی اطمینان حاصل شد.
شک به تغذیه کردم و در حین بازدید متوجه جام بودن فن ها شدم، سوکت فن را کشیدم و دستگاه را به برق زدن و دستگاه روشن شد ، خروجی هم با چرخش ولوم تغییر میکرد. حالا فن سفارش دادم که روش بزارم و یک تست با موتور هم بگیرم.
سوالات:
۱- استاد کار های دیگه ای هم هست انجام بدم یا تست های دیگه ای؟
۲- استاد یک توضیحی راجع به گرفتن اجرت میدهید. بر چه اساس هست ، اگر این درایو برای شما می آمد حدودا چند اجرت می گرفتید.
ممنون
سلام وقتتون به خیر
جامو کردن باعث خوابیدن تغذیه شده
فن ها رو عوض کنید و تست و بارگیری کنید و اجازه بدید مدتی کار کنه
باتوجه به توان دستگاه هزینه دریافتی حدود ۵ تا ۶ تومن با احتساب فن ها.
1 پسندیده
سلام استاد فن دستم رسید هر دو را عوض کردم ولی دیدم نه فن کار میکنه و نه نمایشگر روشنه.
گفتم شاید سیم های فن را اشتباه وصل کردم که دیدم قطب منفی و مثبت را رعایت کردم، حتی فن ها را با تغذیه جداگانه تست کردم و درست بودند.
این دفعه فقط یک فن را وصل کردم و درایو را به برق زدم و دیدم فن دل دل میزنه و صفحه خاموشه.
البته این در صورتی هست که زمانی که فن را از مدار خارج میکنم صفحه روشن میشه و خروجی هم با مولتی متر دارم.تا فن را وصل میکنم صفحه خاموش میشه و خروجی هم ندارم.
بی زحمت راهنمایی کنید
( عکس های دستگاه را دوباره ضمیمه کردم)
ممنون