مشورت راجع به مقدار اجرت تعمیر درایو

عرض سلام خدمت استاد گرامی
بنده توانستم بعد از دیدن آموزش یک درایو برای تعمیر بگیرم ( درایو هیوندای ۱۱ کیلو وات داخل عکس پلاک را گذاشتم)
این درایو با خموشی کامل مراجعه کرد من هم تست های اولیه را طبق آموزش انجام دادم و از صحت عملکرد آی جی بی تی اطمینان حاصل شد.
شک به تغذیه کردم و در حین بازدید متوجه جام بودن فن ها شدم، سوکت فن را کشیدم و دستگاه را به برق زدن و دستگاه روشن شد ، خروجی هم با چرخش ولوم تغییر می‌کرد. حالا فن سفارش دادم که روش بزارم و یک تست با موتور هم بگیرم.
سوالات:
۱- استاد کار های دیگه ای هم هست انجام بدم یا تست های دیگه ای؟
۲- استاد یک توضیحی راجع به گرفتن اجرت میدهید. بر چه اساس هست ، اگر این درایو برای شما می آمد حدودا چند اجرت می گرفتید.
ممنون

سلام وقتتون به خیر
جامو کردن باعث خوابیدن تغذیه شده
فن ها رو عوض کنید و تست و بارگیری کنید و اجازه بدید مدتی کار کنه
باتوجه به توان دستگاه هزینه دریافتی حدود ۵ تا ۶ تومن با احتساب فن ها.

1 پسندیده

سلام استاد فن دستم رسید هر دو را عوض کردم ولی دیدم نه فن کار می‌کنه و نه نمایشگر روشنه.
گفتم شاید سیم های فن را اشتباه وصل کردم که دیدم قطب منفی و مثبت را رعایت کردم، حتی فن ها را با تغذیه جداگانه تست کردم و درست بودند.
این دفعه فقط یک فن را وصل کردم و درایو را به برق زدم و دیدم فن دل دل میزنه و صفحه خاموشه.
البته این در صورتی هست که زمانی که فن را از مدار خارج میکنم صفحه روشن میشه و خروجی هم با مولتی متر دارم.تا فن را وصل میکنم صفحه خاموش میشه و خروجی هم ندارم.
بی زحمت راهنمایی کنید
( عکس های دستگاه را دوباره ضمیمه کردم)
ممنون

ضمیمه پیام قبلی
فیلم دل دل زدن فن درایو مذکور
همچنین عکس از قسمت سوکت های فن

همچنین خازن های مشخص شده در عکس زیر را با تستر اندازه گرفتم هم از نظر ظرفیت و هم rms خوب بود

دیگه نمی‌دونم کجا را باید تست بگیرم