سلام، متوجه منظورتون نشدم. اگه ممکن هست یک مثال بزنید. شرایط ولتاژ و جریان مدار در اکثر مواقع از قانون اهم پیروی می کنه که توضیح داده شده.
در ادامه فصل ها ما صدها مدار واقعی رو با هم طراحی می کنیم و تست می کنیم و شما به مرور با طراحی مدار راحت تر می شید.
دوست عزیز، شما به دیدن آموزش ادامه بدید به نظرم یک سری ابهامات برطرف میشه. اینکه مثلا شما سر راه یک led چه مقاومتی بذارید با هیچ فرمولی بدست نمیاد چون سلیقه ای هست و شاید شما دوست داشته باشید led خیلی پر نور باشه و من دوست داشته باشم کم نور باشه. شاید در یک حالت این دستگاه قراره داخل یک جعبه پلاستیکی قرار بگیره که نباید نورش از زیر پلاستیک معلوم باشه.
در مورد ترانزیستور ها و قطعات دیگه هم ما در بعضی جلسات شروع می کنیم به خوندن دیتاشیت این قطعات و توضیحات لازم رو اونجا میدیم ولی در نهایت یک سری از این قطعات بسیار بسیار پر مصرف و معروف هستن و شما هرچقدر هم که طراحی کنید و جریان و ولتاژ رو در نظر بگیرید، باز هم به همون قطعات می رسید که ما اونها رو معرفی کردیم. شما با روند آموزش جلو بیاید و به ما اعتماد کنید.
نکته دیگه ای هم که در مورد سیمولاتور ها من همیشه گفتم اینه که این ابزار ها (مثلا پروتوس) برای شبیه سازی مدار های دیجیتال اصلا جواب نمیدن و هیچ مهندس الکترونیک حرفه ای در هیچ شرکت بزرگ الکترونیکی در دنیا مدارش رو اول با پروتوس طراحی نمیکنه. این ابزار بیشتر برای پروژه هایی که استاد های برق از دانشجو هاشون میخوان استفاده میشه. سیمولاتور های خوبی برای مدار های آنالوگ داریم ولی برای دیجیتال نه.
مهم ترین نکته هم اینکه ما بیشترین تمرکزمون روی مباحث الکترونیک دیجیتال هست و در ادامه آموزش میبینید که ما صد ها مثال عملی رو با هم انجام میدیم و اونجا کد نویسی و استفاده از میکروکنترلر ها مهمترین نقش رو داره. در فصل آلتیوم و فصل پروژه پایانی هم چند مثال کاملا واقعی با طراحی pcb مطرح می کنیم که اونجا هم می بینید که اینکه شما مثلا می خواید با میکرو از طریق اینترنت یک رله رو روشن و خاموش کنید، بیشترین مشکلش در برنامه نویسی هست و مدارهای دیجیتال با رعایت اصولی که در طول بسته یاد میگیرید زیاد دردسری ندارن و راه اندازی رله و امثال اون رو رو انقدر در طول بسته میبینید که براتون مثل آب خوردن میشه.
ممنون مهندس بابت پاسخ و زحمتت هاتون انشا الله بتونم از بسته نهایت بهره رو بگیرم
سلام جناب مهندس همانطور که میدونید هر قطعه الکترونیکی مشخصات خاص خودش رو داره یعنی جریان و ولتاژ خاصی رو میتونه تحمل کنه الان در مدارهایی که شما میبندید از مثلا ترانزیستور یا دیود و … استفاده میکنید ولی جریان های بایاس های مستقیم یا معکوس رو اندازه گیری نمیکنید و تجربی قطعات رو قرار میدید کاش مدار رو داخل یه سیمولاتور می بستید تا جریان قسمت های مختلف مدار رو نشون میداد بعد از روی دیتا شیت قطعه میگفتید به این علت اینجا این قطعه استفاده شده است
با همه این صحبت ها، باز هم از شما می خوام که در طول دیدن این بسته، هر جا در مداری براتون سوال پیش اومد، در همین فروم مطرح کنید و ما در اسرع وقت جوابگو خواهیم بود.
موفق باشید
سلام من بسته الکترونیک رو تازه شروع کردم با چند تا مساله مواجه شدم که تا اینجا توضیحی راجع بهشون داده نشده و اونم اینه که در یک مدار چطور شرایط رو اندازه گیری کنیم تا بتونیم قطعه ای در مدار قرار بدیم که بتونه ولتاژ و جریان عبوری از مدار رو تحمل کنه کاش مدار رو از ابتدا داخل یک شبیه ساز میبستید و در نرم افزار ولتاژ و جریان شاخه های مدار رو میدیدیم که بتونیم یه قطعه با مشخصات مناسب رو انتخاب کنیم نرم افزارهایی مثل پروتیوس و …