مشاوره در زمینه شغل تعمیرات لوازم خانگی

پیشاپیش از استاد جداری و همه هنرآموزانی که من رو راهنمایی میکنند تشکر میکنم .

سلام به استاد جداری و همه هنرآموزان

من مهندسی برق قدرت خوندم و برای شغل دوم و زود بازده ، بسته آموزشی تعمیرات لوازم خانگی کوچک رو تهیه کردم و در بخش اول فصل اول ، اشاره کردین که در این دوره ، تعمیرات برد آموزش داده نمیشه .

نقشه راهی که برای خودم چیدم اینطور هست که بعد یادگیری آموزش ، به عنوان شاگرد به مغازه تعمیرات لوازم خانگی مراجعه کنم و شروع به فعالیت کنم .

سوال اولم این هست که میشه بدون ورود به تعمیر برد لوازم خانگی ، در این شغل موفق باشم ؟
تجربه شما چی میگه ؟
چه نقشه راهی برای خودم طراحی کنم ؟

سوال دومم اینه که کف و سقف درآمدی که میتونم از این هنر داشته باشم (در شهر مشهد) ، چه بازه ای است ؟

درضمن ، استعداد جست و گریخته در تعمیر لوازم خانگی خونمون رو بدون دیدن ویدیو یا جستجو در گوگل یا دیدن دست تعمیرکار ، در چند سال اخیر در خودم دیدم و انجام دادم .

درود برشما بدون بلد یودن تعمیرات برد هم میشه این شغل رو داشت ولی اگر تعمیرات برد رو یادبگیرید هم درامدتون بیشتر میشه هم حوزه کاریتون رو گسترش میدید اجرت تعمیرات لوازم خانگی تو شهرستان ها معمولا کمتر از تهران هستش و در ماه های مختلف سال درامدش متفاوت هست و اگر برای کسی کارکنید معمولا درصدی هست و متفاوت کف در آمد الان معمولا ۲۰و سقف ۶۰تومان هست و حتی بیشتر نسبت به خلاقیت و تلاش شما پایدار باشید

ممنونم از راهنماییتون استاد

میتونید دوره کامل تعمیر برد لوازم خانگی که به صورت ویدیویی باشه معرفی کنید ؟

و اینکه مرسوم هست که در کنار تعمیر لوازم خانگی کوچک ، دوره تعمیر لباسشویی و یخچال فریزر رو هم بگذرونم و یاد بگیرم ، یا معمولا تعمیرگاه ها در یکی از این دو حوزه ها فعالیت میکنند ؟
کدام انتخاب بهینه تره ؟

معمولا لباسشویی و یخچال رو باهم انجام میدهند لوازم ریز جدا هست البته بگم من خودم همه اینها رو تو کارگاه باهم انجام میدم تازه سیم پیچی هم هست هر چیزی رو که یاد بگیرید یک روز یکجا یک فرصت یا درامد براتون ایجاد میکنه دوره لباسشویی و یخچال داخلش آموزش برد هم هست

1 پسندیده

چه خوب ، ماشالا استاد
ممنونم از راهنمایی شما .

1 پسندیده