سلام
فیلم های مربوط به محاسبه ترانس رو تماشا کردم و برای ترانس با خروجی های 12 و 24 و 110 ولت و a=3.5 و b=4.2، تعداد دور رو به ترتیب 33 و 66 و 303 بدست اوردیم و تعداد دور سیم پیچ اولیه هم 561 بدست اوردیم
اما در کارگاه عملی که پیچیدن ترانس را اجرا میکردین تعداد دورها متفاوت بودن. هم اولیه و هم ثانویه
علت این تفاوت رو میخواستم بپرسم
جناب آقای محمودی الان من دوباره محاسبه کردم و جنانچه این محاسبات برای ورقهای هسته با گوس 10000 و اتو ترانس باشد باید برای 220 ولت 674 دور برای 12 ولت 37 دور و برای 110 ولت 337 دور محاسبه شده باشد اما اگر برای ترانس باشد باید این تعداد دورهای ثانویه را در ضریب دلتا یو یا همان ضریب افت ولتاژ ضرب کرد که این ضریب هم محاسبه دارد و هم جدول که جدول آنرا در درس بصورت کامل بر اساس قدرت ترانس در اختیار گذاشته ام و همینطور جدول چگالی جریان بر حسب قدرت ترانس و اینکه ضریب ثابت برای ورقهای با گوس 10000 که 45 و با گوس 12000 که 37.5 میباشد برای محاسبه دور ولت بکار میرود که در محاسبه اولیه ما ورق 12000 را محاسبه کرده بودیم اما در هنگام اجرا ورقهای با گوس 10000 خریداری شده بود که ما نیز محاسبه را بر اساس آن انجام دادیم و همین باعث این سوال شما شده بود که امیدوارم متوجه اختلاف شده باشید
بسیار عالی، بله کاملا متوجه شدم
ممنون از پاسخگویی شما استاد عزیز