سلام استاد جداری عزیز.
دوتا مسئله برام پیش امده ممنون میشم کمکم کنید.
مورد اول ی لباسشویی مدیا اوردن مغازه بلبرینگش خورد شده بود موقع باز کردن پیچ های سه نظام جای پیچ ها گشاد شد واشر انداختم و بستم ولی بعد از بستن لباسشویی خالی که باشه درست کار میکنه اما زمانیکه لباس داخلش میریزم موقع شست و شو خیلی عجیب تکون و لرزش داره.کمک هارو عوض کردم سه نظام رو عوض کردم لاستیک دور رو عوض کردم پمپ تخلیه رو عوض کردم ولی هنوز با لباس که روشنش میکنم خیلی میلرزه و تکون میخوره.
مورد دوم ی لباسشویی دوو قدیمی اوردن مغازه موقع خشک کن روی 11 دقیقه گیر میکنه هیدروستات رو عوض کردم بگیر نگیر داره ی بار میره رو خشک کن 5 بار نمیره بردش رو هم چک کردم ایرادی نداشت کد نابالانسی هم دادم جواب نداد.
موتور تسمه ای و بردش هم سوکت صورتیه.
سلام
در مورد لباسشویی دوو سوکت صورتی اگه با کد نابالانسی درست نشه فقط تعویض برد چاره ساز هستش
البته که اگه بردکارای شهرتون برنامه بردشو داشته باشند ی ایسی میکرو خام برنامه بزنند برد خودشم تعمییر میشه
در مورد مشگل اولت من متوجه نشدم که چطوری بلبرینگ خرد شده باعث شده پیچ های سه نظام گشاد کنه؟
سه نظام روی درام وصل شده ربطی ب بلبرینگ نداشته نداره
اما با همین اطلاعاتی که دادی احساس میکنم سه نظامت تاب داره باید بدیش تراشکار برات تابگیری کنه
همچنین اگه جای پیچ گشاد کنه سایز خود پیچ بزرگتر میگیرند تا فیت شه ن اینکه واشر بندازند
در هر صورت باید مشگلتو تراشکار حل کنه فکر میکنم درگیر مسائله ای در حد میلی متری ک با چشم محسوس نیست
من موقع باز کردن پیچ های سه نظام پیچ هارو با دریل سوراخ کردم به این دلیل گفتم جاش گشاد شده.
سه نظام رو هم عوض کردم ولی بازم خیلی تکون داشت.
احتمالش هست درام مشکل داشته باشه؟