سلام استاد عزیز وقتتون بخیر
برنامه نوشته شده در تیاپورتال ورژن ۱۹ plc1200 و hmi ktp900 رو سیموله میکنم بدون مشکل کار میکنن
وقتی میخوام به سخت افزار وصل بشم موقع دانلود برنامه میگه ورژن ها هماهنگ نیستن
منم ورژن پی ال سی و اچ ام آی رو در قسمت انتخاب دیوایس ورژن رو پایین تر در نظر گرفتم و برنامه توی اچ ام آی و پی ال سی دانلود شد. هم ورژن پی ال سی و هم ورژن اچ ام آی رو باید کم کنم تا دانلود بشه. بدین صورت که ورژن پی ال سی که برنامه نوشتم ورژن ۱۷ بوده و پی ال سی سخت افزاری من ورژن ۱۵
اچ ام آی هم بهمین صورت ورژن ۴.۶ رو تبدیل کردم به ۴.۵
حالا که اینکار رو کردم برنامه بدون مشکل دانلود میشه به سخت افزار. ولی موقع کار و تست، اچ ام آی خطا میدهد که نمیتونم در پی ال سی رایت کنم
حتی موقع تست با پی ال سی سیم هم همین ارور میاد
یعنی این ارور از بعد از تغییر ورژن ایجاد میشه. که دیگه نه سخت افزار و نه حتی با plc sim هم نمیشه برنامه رو تست کرد. عکس متن ارور هم واستون میفرستم. متنش اینه value could not be written to the plc
سلام وقت بخیر
من دقیقا متوجه مشکل نشدم
شما برنامه PLCرو که نوشتید باید دانلود کنید و ربطی به ورژن نرم افزار نداره فقط نکته ای که باید رعایت کنید Firmware هست که باید درست انتخاب بشه
در مورد hmi هم برنامه رو که نوشتید باید دانلود کنید فقط ممکنه نیاز به update داشته باشه که باید update کنید
اگه مشکلی هست دقیق تر بفرمایید تا راهنمایی کنم
موفق باشی
استاد روی بدنه خود Cpu ورژن یا فریمور ذکر شده؟ من از کجا متوجه بشم ورژن cpu رو چند انتخاب کنم؟
مشکلی که داشتم این بود که ارتباط بین plc و hmi برقرار نمیشد. و اون متن خطایی که فرستادم میومد.( کن نات رایت توplc )
وقتی ورژن plc که توی تیاپورتال ۱۹ اخرین ورژن برای cpu1214 v4.6 هست رو v4.5 انتخاب کردم
و hmi رو از v17.0 به v15.0 تغییر دادم تازه میتونستم برنامه رو به سخت افزار دانلود کنم ولی بعد از دانلود خطا میومد که کن نات رایت تو پی ال سی
رو یک سیستم دیگر تیاپورتال نسخه ۱۵ نصب داشتم با اون که امتحان کردم برای دانلود hmi پیغام اومد که باید دوتا تیک رو فعال میکردم یکی اورایت و دیگری fit
فیت رو که زدم فریمور اپدیت شد و مشکلم برطرف شد. plc هم باید روی V4.2 میزاشتم تا ارتباطم درست میشد
الان من با آزمون و خطا متوجه شدم که ورژن ها باید ۴.۲ برای plc و برای اچ ام آی هم ۱۵ باید باشه تا کار کنه
این ورژنا رو من از کجا باید بدونم و ازش مطمئن بشم
من هرچی نگاه کردم روی بدنه plc و hmi چیزی راجب ورژن نبود
شایدم تیا نسخه ۱۹ من مشکل داشته که وقتی برای اون هم تیک Fit رو میزدم موقع دانلود برنامه به اچ ام آی هیچ اتفاقی نمیوفتاد. ولی با تیاپورتال نسخه ۱۵ وقتی Fit رو زدم فریمور آپدیت شد. بعد هم دیدم توی تیاپورتال ۱۵ آخرین ورژن برای cpu 1214 نسخه V4.2 هست پس منم با این ورژن برنامه رو دانلود کردم
توی تیاپورتال ۱۹ هم برای plc ورژن ۴.۲ و برای hmi ورژن ۱۵ انتخاب کردم و این هم درست شد و مشکلم کلا برطرف شد
سوالم اینه از کجا باید متوجه بشم ورژن سخت افزارم چند هست که از همون اول انتخابش کنم و نخوام یکی یکی ورژن های مختلف رو تست کنم تا جواب بگیرم
خیلی ممنونم
بخشید که طولانی شد
1 پسندیده
سلام وقت بخیر
معمولا روی کارتنش ورژن رو میزنه ولی مهم نیست وقتی شما به سیستم متصل بشید سمت چپ میتونید سرچ کنید سیستم های متصل رو که نشون میده ورژن Firmware رو هم نشون میده
البته شما میتونید Firmware جدید رو از سایت زیمنس بگیرید و plc رو update کنید
در مورد hmi هم شما باید با همون ورژن 19 برنامه بدید ولی یک قسمت به اسم Panel Image هست که باید روی TIA نصب که update مربوط به پنل رو اضافه کنه و موقع دانلود اول Panel رو Update میکنه بعد برنامه دانلود میشه
احتمالا چون Panel Image رو نداشتید نمیتونسته سیستم رو update کنه
و نکته آخر اینکه در ورژن جدید اگه تاریخ و ساعت plc ,hmi یکی نباشه ارتباط برقرار نمیشه
موفق باشی