طرح چند سوال در خصوص Valve های ابزار دقیق

باسلام و خسته نباشید خدمت استاد لطفی .چندتا سوال درباره ولوهای ابزار دقیق داشتم از شما:
1- در کنترل ولوها کجا باید مشخصه ولو به صورت Liner باشد و در کجا EQ% باید در نظر گرفته شود؟ شمادر آموزش تان گفته اید که کنترل ولوهای حوزه سطح معمولا Liner می باشد و کنترل ولوهای حوزه فلو وفشار معمولا EQ% در نظر گرفته می شود .ولی در یک پروژه دیدم که کنترل ولوهای حوزه فلو هم به صورت Liner در نظر گرفته شده لطفا یک مقدار بیشتر توضیح دهید تا موضوع را دقیق تر متوجه شوم.
2- کجا باید کنترل ولو را Directدر تظر گرفت ودر کجا Reverse؟
3-فرق Solenoidولو 3 راه و 5 راه چیست در کجا باید از نوع 5 راهی استفاده کرد ؟در مورد نوع کابل ورودی و هوای ابز ار دقیق Solenoid ولو 5 راه و روش کار آن اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید.

1- معمولا برای کنترل فلو منحنی به صورت خطی و برای کنترل فشار EQ% انتخاب می شود. این موارد عموما با توجه به نیاز طراحی در دیتاشیت درج می شود برای همین موردی که شما فرمودید صحیح است.
2- تفاوتی با هم ندارند عموما ممکن است متناسب با Fail ولو انتخاب شود ولی به صورت کلی Direct انتخاب می شود مگر در شرایط بهره برداری و با تصمیم بهره بردار ولی تاکید می کنم تفاوتی ندارند.
3- 5 راهه را برای دبل اکتینگ ها استفاده می کنیم. لطفا فروم را مشاهده کنید چندین فیلم 3/2 , 5/2 را از برند Air Max گذاشتیم

استاد ببخشید در این پروژه که من چک می کنم بیشتر کنترل ولوهای حوزه فلوEQ% وچند مورد آن Liner است ولی بیشتر کنترل ولوهای حوزه فشار Liner است من یک مقدار گیج شدم امکان دارد بیشتر توضیح دهید تا بهتر متوجه شوم.در کجا بایدEQ% استفاده کنیم و در کجاLiner؟
با تشکر.

مهندس جان موارد را توضیح دادم خدمتتان و فکر کنم شفاف است لطفا برای انتخاب جزییات کاراکتر شیر با کارشناس فرآیند پروژه تان در ارتباط باشید. ضمنا پاسخ قبلی من را مجددا مطالعه نمایید