باسلام خدمت استاد لطفی من در باره سایزینیگPSVبا نرم افزار VALVE STARاز شما سوال داشتم.
1-در زمان سایزینگ با نرم افزار VALVE STAR وقتی می خواهیم سایز خروجی PSV و کلاس فلنج و تایپOrifice مبروط بهPSV را انتخاب کنیم نرم افزار چند انتخاب را به ما پیشنهاد می دهد وقتی گزینه Selected Chart را بزنیم چند نمودار بارنگ های مختلف می بینیم.اگر ما علامت+قرمز را بزنیم یکی از پیشنهادها انتخاب می شود.آیا این روش انتخاب در بین پیشنهادات مختلف که نررم افزارداده صحیح است؟
2-در خروجی گزارش نرم افزار شما در آموزش هایتان گفتید دو آیتم مهمی که از نرم افزار باید وارد دیتا شیت کنییم Discharge areaوActual Discharge Area می باشد.فرض کنید که تایپ Orifice مربوط به PSV ما را نرم افزار D پیشنهاد داده ولی اگر Discharge area را که نرم افزار پیشنهاد داده اگر با جدول استاندارد API526مقایسه کنیم باید تایپ Orificeمربوط به PSV باید کلاس Eباشد مشکل کار من چیست فایل سایزیگ را در زمینه برای شما ارسال می کنم.
3-آیا برای انتخاب تایپ Orificeمربوط به PSV با استفاده از استانداردAPI526 باید از Discharge area استفاده کنیم؟
(API 520 Liquid).pdf (506.1 کیلوبایت)
به طور کلی عنوان کنم در نمودار قسمتی که به اضافه زده شده است یعنی با توجه به محدوده فشار و دمایی در این محدوده کارکرد PSV شما قرار گرفته است مثلا کلاس 150 برای ورودی و خروجی انتخاب شده است ولی شما می توانید بر حسب نیاز پروژه تون کلاس 300 به 150 در نظر بگیرید. مقدار Actual یعنی با توجه به میزان فلویی که وارد نرم افزار کردید به این میزان سطح مقطع جهت خروج سیال نیاز دارید و طبیعتا selected از آن بیشتر است امکان ندارد در سایزینگ به شما D را نشان بدهد و بعد Selected مقدار E گردد. بله برای سایزینگ از API 526 استفاده می شود. من سایزینگ شما را دیدم و در خصوص سایز 1.5 در 2 با کاراکتر D باید بگم آیتم 1600 را در محاسبات خودتان ببینید مقدار را 0.018 اینچ مربع به دست آمده است. کاراکتر D سطح مقطع ش 0.11 اینچ مربع است برای همین شما میزان بالایی از Capacity exceed را در آیتم 1207 می توانید ببینید. من به جای شما بودم حتما از یک کارشناس فرآیند مشاوره میگرفتم تا دیتاهای پروسسی را یک بار دیگر چک نماید زیرا این میزان خیلی زیاد لست.
با سلام خدمت استاد لطفی ببخشید یک سوالی برام پیش آمده برام .اول اینکه تایپ Orfice در PSV را بر اساس Discharge area به دست می آید یا Required actual discharge area ؟ سوال بعدی من این هست که با این داده های فرآیندی چرا با وجود اینکه سطح مقطع ما در سایزینگ 0.018 اینچ مربع است نرم افزار به ما تایپ D که سطح مقطع آن 0.11 است را پیشنهاد داده؟