سلام مهندس لطفی
امیدوارم حالتون خوب باشه
در مورد نصب دو تجهیز Pressure Gauge و Pressure transmitter میخوام سوالمو مطرح کنم.
ما در بحث نصب Pressure Gauge و Pressure transmitter دو موضوع داریم 1- Process Tap و 2- ارتفاع تجهیز اندازه گیر(PT Or PG) از اون نقطه ای که داریم اندازه گیری میکنیم(Pipe)
در مورد Pressure transmitter:
1- در مورد Process Tap
در استاندارد IPS-C-IN-110 گفته شده:
برای سرویس های Gas باید Tap از بالای horizontal lines باشد.
برای سرویس های Liquid / Steam باید Tap از کنار horizontal lines باشد.
از گرفتن Tap از پایین horizontal lines خودداری کنید.
در داخل دوره:
شما فرمودید (در ویدیو دوم و زمان 1:22 ) که Tap ها برای سرویس Gas از بالای Pipe باید گرفته شود، برای سرویس های Steam از کنار Pipe باید گرفته شود و برای سرویس های Liquid از پایین Pipe گرفته شود!
سوال اولم: نباید برای Liquid ها هم Tap از کنار Pipe گرفته بشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
2- ارتفاع تجهیز اندازه گیر
در استاندارد IPS-C-IN-110 هیچ اظهار نظری نشده
در داخل دوره:
شما فرمودید (در ویدیو دوم و زمان 1:21) که ارتفاع تجهیز اندازه گیر برای سرویس Gas بالاتر از Pipe باید در نظر گرفته شود و ارتفاع تجهیز اندازه گیر برای سرویس های Liquid پایین تر از Pipe باید در نظر گرفته شود.
**سوال دومم: اگر سرویس در Pipe من Gas بود، من هم می بایست Tap را از بالای Pipe در نظر بگیرم و هم می بایست ارتفاع تجهیز اندازه گیری من بالاتر از Pipe در نظر گرفته شود و من حق اینو ندارم با اینکه Tap از بالای Pipe است، بیام تجهیز اندازه گیرم رو پایین تر از Pipe نصب کنم؟ **
برای سرویس مایع هم مشابه سوال بالا مطرح است؟ من نمیتونم Tap ها را درست اجرا کنم ولی ارتفاع نصب رو بالاتر از Pipe قرار بدم؟
در مورد Pressure Gauge:
1- در مورد Process Tap
من استاندارد API 551 رو دیدم اونجا هم هیچ اظهار نظری نشده .
من Drawing استاندارد NIOEC رو هم نگاه کردم به سرویس هیچ اشاره ای نکرده و همه tap ها رو از بالا گرفته بود!!!
در داخل دوره: من به یاد نمیارم مستقیم اظهار نظری شده باشه
سوال سومم: لطفا منو راهنمایی کنید Tap ها به چه صورت باید باشه؟ با توجه به اینکه در دوره اظهار نظری نشده؟ و با توجه به سرویس های متفاوت(Gas / Steam / Liquid)
2- ارتفاع تجهیز اندازه گیر
در داخل دوره: شما فرمودید( ویدیو 1 زمان 1:04) که ارتفاع تجهیز اندازه گیر برای سرویس Gas بالاتر از Pipe باید در نظر گرفته شود و ارتفاع تجهیز اندازه گیر برای سرویس های Liquid پایین تر از Pipe باید در نظر گرفته شود.
سوال چهارم آیا می توان مانند استاندارد NIOEC همه Tap ها از بالا در نظر گرفت و همه ی ارتفاع های اندازه گیری نیز بالاتر از pipe در نظر گرفته شود؟ بدون در نظر گرفتن سیال؟