طراحی اپلیکیشن در حوزه اینترنت اشیاء

سلام وقت بخیر مهندس می خواستم در حوزه اینترنت اشیاء برنامه نویسی اندروید هم یاد بگیرم چه برنامه ای برای این مورد خوبه و از کجا شروع کنم و آیا دوره مناسبی برای این کار سراغ دارید ممنون

سلام دوست عزیز، متاسفانه دوره ای نمیشناسم که معرفی کنم. ولی اگر علاقه به برنامه نویسی برای اندروید دارید، پیشنهاد میکنم که ابتدا تمرکز رو روی یادگیری خود برنامه نویسی اندروید بذارید و بعد به اینترنت اشیا بپردازید.
کلا نرم افزار ها در بستر شبکه، روش های ارتباطی استانداردی دارن. مثلا شما اگر بخواید با یک سرویس دیگه در بستر اینترنت ارتباط برقرار کنید، باید از پروتکل های شبکه مثل TCP و یا UDP استفاده کنید و برای مثال در سرویس های تحت وب باید از HTTP(s) استفاده کنید یا مثلا باید بتونید با API ها کار کنید. این موارد در اینترنت اشیا هم استفاده میشن ولی برای ارتباط با هر سرویس دیگه هم باید این موارد رو بدونید. بنابراین دنبال یک دوره آموزشی خوب باشید که این موارد رو هم پوشش میده حتی اگر اسمی از اینترنت اشیا در اون دوره برده نشده باشه.
نکته بعدی هم اینکه، هدف خودتون رو هم مشخص کنید. الان یادگیری یک زبان مثل javascript و یا typescript به نظر من میتونه خیلی خیلی مفید باشه. امروزه شما با این زبان میتونید در هر بستری برنامه نویسی کنید. از صفحه های وب قسمت front end گرفته تا back end و حتی android و ios برای موبایل ها و حتی windows/mac/linux برای سیستم عامل ها. بنابراین حتما قبل از یادگیری یک تکنولوژی و یا یک زبان جدید، هدف خودتون رو مشخص کنید. آیا هدف بازار کار هست؟ آیا هدف کارآفرینی هست؟ آیا هدف آموزش و علاقه شخصی هست؟ برای خیلی از این موارد، یادگیری javascript و یا typescript گزینه بهتر و بهینه تری هست.
ولی برای مثال، اگر واقعا به خود برنامه نویسی اندروید علاقه دارید، بهترین روش استفاده از تکنولوژی های اصلی خود اندروید هست. باید جاوا و یا کاتلین و امثال اون رو یاد بگیرید که بتونید بهترین برنامه اندروید رو بنویسید.
گزینه هایی مثل فلاتر هم هستن که کمک میکنه هم برای اندروید و هم برای ios همزمان کد بزنید.