سلام مهندس لطفی عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
در مورد اندازه گیری سطح در روش های Hydrostatic Level Transmitter و در روش اول استفاده از Pressure Transmitter (دقت کنید استفاده از ترنسمیتر فشار و روش اول نه ترنسمیتر اختلاف فشار) سوال داشتم:
شما در دوره تاکید بسیار کردید که هنگامی که فشار رو خوندید به دلیل اینکه فشار اتمسفر هم در روی مخزن قرار داره و با فشار ارتفاع سیال جمع شده، حتما 1bar می بایست از فشار اندازه گیری شده توسط ترنسمیتر کم بشه و حتی فرمودید می تونه این 1bar در اتاق کنترل کم بشه، من نظرم مخالف نظر شماست به نظر من اساسا گیج فشار و ترنسمیتر فشار، فشار نسبی رو اندازه گیری میکنند، و با توجه به اندازه گیری فشار نسبی در حقیقت داره مرجع اندازه گیری رو فشار اتمسفر قرار میده و اصلا این فشار اتمسفر رو محاسبه نمی کنه که ما لازم باشه اون رو در محاسباتمون کم کنیم .
فرض کنید مخزن ما خالی است در این جا فشار اندازه گیری شده توسط ترنسمیتر فشار، فشار صفر باره در صورتی که فشار هوا یعنی فشار یک بار داریم ولی چون ما فشار نسبی رو می سنجیم و مرجع اندازه گیری ما فشار اتمسفر یعنی یک بار است اصلا اون رو محاسبه نمیکنه، و هنگامی که مخزن 100 درصد پره هم به همین ترتیب است و فشار اتمسفر محاسبه نمیشه.
حتی در روشHydrostatic Level Transmitter و استفاده از ترنسمیتر اختلاف فشار در مخازن اتمسفریک، نظر من اینه پایه ی LP داره فشار صفر بار رو به ما نشون میده و محاسبه ی اختلاف فشار اساسا بی معناست، و اصلا بود و نبودش تفاوتی ایجاد نمیکنه.
این نظرات منه، خوشحال میشم اگه دارم اشتباه می کنم شما من رو آگاه کنید.
با تشکر