سلام . من آموزش بخش شبیه سازی پایپینگ داخل هایسیس رو مشاهده کردم و یک سوال برام پیشس اومد.
اگر من یک هدر بالادست داشته باشم با فلوی مثلا 5 مترمکعب بر دقیقه با سایز هدر مشخص
اگر بخوام 3 انشعاب از این هدر با فلو های 2 ، 2 و 1 مترمکعب در دقیقه داشته باشم سایز برنچ های پایین دست هدر رو با هایسیس چطور میتونم محاسبه کنم
سلام
در واقعیت اگه شما بخواهید اون branchها دبی مشخصی داشته باشن نیاز به داشتن شیر کنترل روی هر شاخه دارید. اگه شیر کنترل وجود نداشته باشه، جریان هر branch با توجه به سایز لوله و پروفایل فشار هر مسیر محاسبه میشه.
بعد اون header اصلی یک Tee بزارید و دبی هر branch رو بدید.
فشار اولیه هر سه شاخه یکسان هست. افت فشار هر شاخه با توجه به پروفایل مسیر و فشار نقطه نهایی میتونه متفاوت باشه.
اگر میخواهید دبی ها بر اساس هیدرولیک مسیر باشن، ابتدا یک سایز اولیه برای هر خط بدید. بعد با تغییر دادن سایز خطوط سعی کنید که افت فشار ها در شبیه سازی تقریبا برابر افت فشار ها در واقعیت باشن.
بعید به نظر میرسه که بتونید دقیق افت فشارها رو برابر مقدار واقعی شون تنظیم کنید.
بعد از به دست آوردن سایز خطوط، دبی های هر شاخه رو تغییر بدید تا افت فشار محاسبه شده برابر مقدار واقعی بشه. به طبع فقط دبی دو تا از خطوط رو میتونید تغییر بدید و سومی خودکار حساب میشه. و ممکنه نتونید افت فشار خط سوم رو درست تنظیم کنید.
همون طور که در پیام اول گفتم، اگر هدف تنظیم دقیق دبی هر شاخه باشه، شیر کنترل باید استفاده بشه