سلام و درود خدمت استاد عزیزم مهندس جداری در مورد فن کوئل ها که سربندیشون رو داخل دوره توضیح دادین سوال داشتم در قسمت اول ویدیو شما راجب نحوه کارکرد فن هایی که بدون استارت هستن صحبت کردین که چطور دور کم و زیاد میشه و در ادامه هم راجب نحوه سربندی فن هایی که استارت دارن صحبت کردین بعد خودم امدم یه نقشه ترسیم کردم نمیدونم شاید نقشه ای که من کشیدم اشتباه باشه عکسشو در ادامه فرستادم در این نقشه وقتی که یه سیم برق رو به کام و یکی دیگه رو به دور تند میدیم هم کلاف دور تند و هم خاذن و هم استارت و هم قسمت سر وسط دور کند یا همون متوسطمون داخل مداره و اگر که برق رو به سر متوسط بدیم هم باز به همین شکل هست انگار که دور تند و متوسط به یه شکل هستن و همون مقدار تجهیز وارد مدار میشه نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم ممنون میشم اشتباهم رو اصلاح کنید:pray:![]()
درود برشما یه عکس از کتاب موتورهای الکتریکی تکفاز (طراحی و محاسبات)براتون میفرستم حتما این کتاب رو مطالعه کنید تمام ابهامات برطرف میشه
ممنون مهندس عزیز تو این شرایط یکم تهیه کردن کتاب سخته ولی بازم تلاشمون رو میکنیم سربندی رو متوجه شدم بیشتر میخواستم درک بکنم که چرا سر دور متوسط با استارت کور میشه ولی بازم ممنون:rose:![]()
درود مهندس ایا امکان ارسال کتاب (جلد سوم ) وجود دارد ؟با تشکر
درود برشما بله ارسال با تیپاکس هست تماس بگیرید ۰۹۳۸۳۸۹۶۹۶۹
سلام درود به استادان خودم مهندس مردایو مهندس جداری عزیز یه فن کولر گازی دارم خواستم بدونم سربندیش مثل همون سربندی که داخل دوره گفتین؟
هنوز نرسیدم نقشه برداری کنم ولی سر سیم سیاه که سرسیم دور تند هست به اور لد رفته که دولا هست یه سیم دیگه به اون سر اور لود رفته اونو نمی چیه هست مهندس میشه یه راهنمایی بکنید:pray:![]()
درود بله مثل آموزش های دوره هست طبق همون انجام بدید اوکیه
درود مهندس سیم پیچیش کردم بسیار نفس گیر و سخت بود نقشه برداری که کردم سیم پیچی دور کند و متوسط دوتا سیم پیچ بود در نهایت از هر سیم پیچ تند. کند ومتوسط. استارت دو سر سیم بیرون میآید که میشد 8 فقط یه نکته ازش فهمیدم مهندس سرسیم دور کندی که سمت مخالف دور تند هست باید با هم کام بشن وگر نه آمپر فن تغییر میکنه