سوال در مورد USER DEFINE ATTRIBUTES(UDAs)

سلام دکتر
وقت شما بخیر.
یک سوالی در مورد UDA نویسی داشتم. مثلا فرض کنید ما 10000تا پایپ داشته باشیم. طبعا این ها هرکدام دما و فشار طراحی و دما و فشار کاری دارند. توی نرم افزار PDMS موقعی که پایپ رو ایجاد میکنیم میشه این مقادیر رو ست کرد. منتها وقتی تعداد پایپ ها زیاد باشه این کار که دستی برای هر پایپی دستی مقادیر را وارد کنیم زمانبر هستش. چیزی که من متوجه شدم اینه که میشه با UDA نویسی این روند را خیلی سریع تر انجام داد. منتها اموزش خاصی برای این مثالی که عرض کردم پیدا نکردم. خواستم ببینم امکانش هست یه توضیح مختصر یا راهنمایی در این مورد بفرمایید یا اگه منبعی وجود داره اون رو معرفی کنید.
ممنون

1 پسندیده

با سلام و احترام

وقتی تعداد پایپ‌ها زیاد می‌شه، وارد کردن دستی مقادیر مثل دما و فشار طراحی یا کاری واقعاً زمان‌بر و پرخطاست. برای همین در نرم‌افزار PDMS امکان استفاده از UDA (User Defined Attributes) یا ویژگی‌های تعریف‌شده توسط کاربر وجود داره که با کمک اون‌ها و اسکریپت‌نویسی، این روند خودکار می‌شه و خیلی سریع‌تر می‌تونی اطلاعات رو به همه پایپ‌ها اعمال کنی.

برای انجام این کار ابتدا باید UDAهایی مثل DesignPressure یا OperatingTemperature تعریف کنی که قابل نسبت دادن به همه پایپ‌ها باشند. سپس با نوشتن یک اسکریپت ساده (معمولاً به زبان PML) می‌تونی همه پایپ‌ها رو پیمایش کنی و مقادیر UDAها رو بر اساس داده‌های ورودی مثلا از فایل اکسل یا دیتابیس بهشون اختصاص بدی. این اسکریپت رو در محیط PDMS اجرا می‌کنی و مقادیر به صورت خودکار روی همه پایپ‌ها ست می‌شه که باعث صرفه‌جویی قابل توجه در زمان و دقت بالاتر می‌شه.

برای یادگیری بیشتر می‌تونی به help نرم افزار PDMS قسمت PML programming guide مراجعه کنیو در حال حاضر کتابی رو نمیشناسم که بتونم برای شما معرفی کنم اما جستجو میکنم و اگر پیدا کنم به شما خبر خواهم داد

1 پسندیده