سوال در مورد محاسبات دبی در ساختمان از آقای جداری

در فیلم 4م که نامش هست محاسبات هد و دبی ساختمانهای مسکونی
در جایی گفتید اگر به لوله کش اصلی ساختمان دسترسی نداشتیم طول لوله های هر واحد و حدودا 15 متر میگیریم؟ آیا بر ساسا استانداردی هست یا تجربی میگیرید؟

برای ضریب 0.03 گفتید در نرم افزار در فیلم مربوط به آموزش پمپهای استخر من اون بخش فیلم و نیاز دارم چون توی دوره مربوط به من نیستش

در مورد ضریب افت فشار اتصالات در محاسبات هد گفتید عدد 1.5 میگیرید از کدوم استاندارد هست؟

در محاسبات آیا رده سنی افراد ساکن یک آپارتمان مهمه یا خیر؟

وقی فرمول دبی تقریبی و برای حالت کم مصرف عدد 80 میگیرید یعنی 80 نفر زندگی میکنند یا خیر؟ آیا اگر تعداد دقیق افراد ساکن و بزاریم بهتر نیست؟

معادل مبحث 16 که فرمودید من در استرالیا هستم میخواستم بدونم مبحث 16 یا مباحث ملی ساختمان بر اساس استاندارد کدوم کشور هست؟

درود برشما بزرگوار سوال اول محاسبه دقیق با داشتن طول لوله عمودی یا قائم و طول لوله های افقی با تعداد دقیق اتصالات که جلوتر مرجع و ضریبها رو خدمت شما عرض خواهم کرد قابل اجرا هست اگر مقادیر نباشه برحسب متراژ واحد تقریبی که ۴۵مترتا۷۰متر در نظر گرفته میشود و تجربی است و به عدد واقعی محاسبات هم بسیار نزدیک است
ضریب ۰.۰۳درصد در اکثر نرم افزارها ثابت در نظر گرفته میشود مثل پایپ اسلایدر راجع به فیلم های محاسبات استخر باید با پشتیبانی نماتک تماس بگیرید
ضریب افت فشار اتصالات زانو0.7_0.9سه راهی0.6شیر دروازه ای0.1_0.3شیر توپی0.1_0.4چک ولو یا شیر یکطرفه 1.5
برای منبع ضریبهاEngineering toolbox
Crane tp410
رده سنی در محاسبات در نظر گرفتهدنمیشود
تعداد نفرات دقیق بخاطر رفت امد مهمانها امکان ندارد و فقط حدودی با ضریب اطمینان امکان دارد
مبحث ۱۳و۱۶ ساختمان مربوط به آئین نامه های داخل ایران هستند و اطلاعی ندارم در استرالیا هم اجرارمیشود یا قوانین دیگری دارند
در آخر اگر کاتالوگ پمپ های استرالیا را دارید برام بفرستید با آنالیز کامل و توضیحات خواهم داد و به عنوان آپدیت به دوره اضافه میشه 09383896969واتس آپ بنده است