با عرض سلام خدمت اساتید محترم به عرض می رسانم یک الکتروموتور ۷/۵ کیلو وات با دور ۱۵۰۰ سه فاز می خواهم سیم پیچی کنم می خواستم راهنمایی کنید به صورت حلقویی سیم پیچی کنم یا متحدالمتمرکز چون یک بار به صورت متحدالمتمرکز سیم پیچی کردم ولی بعد از ۱۰ روز داغ کرد
درود بر شما ،دوست گرامی گرم کردن موتور به هیچ عنوان نمیتواند به شکل کلاف ارتباط داشته باشد زیرا طول سیم چه در گام مساوی و چه در کلاف تودلی (متحدالمرکز) برابر میباشد پس قبل از اینکه موتور را لاک بزنی ابتدا یکبار راهاندازی کنید و مقدار جریان را در حالت بی باری اندازه گیری نمایید و همینطور کنترلهای دیگر مانند اتصال بدنه ، بازدید سیستم مکانیکی موتور و موارد درس داده شده را دقیق بررسی نمایید. چنانچه مشکلی مشاهده نکردید آنرا لاک بزنید . گرم کردن موتور به چند عامل بستگی پیدا میکند که مهمترین آنها اشتباه در تعداد دور کلافها و یا قطر سیم و یا نقشه(مثلا سیم پیچی پارالل بصورت سری ساده سربندی شود ) و یا نقص در سیستم مکانیکی موتور و یا قطع شدن قفس روتور میباشد .
اگر بتوانی اطلاعات کاملتری مانند اینکه سیم پیچی گام کامل و یا گام کوتاه است و عکسی از پلاک مشخصات موتور و عایقکاری و نخبندی و سر سیمهای خروجی بگذاری شاید بشود راهنمایی کاملتری کرد ولی مطمئن باش شکل کلاف نمیتواند عامل جریان کشیدن موتور بشود