سلام مهندس معین خسته نباشید
مهندس در التیوم دیزاینر دو قطعه دارم که قرار هست سیگنال RF با فرکانس بالا (2GHz) به صورت دیفرانسیل از یک سینتی سایزر به یک میکسر برسه ولی خب پایه های Positive و Negative این قطعات رو بروی هم نیستن و نمیشه مستقیم ترک رو کشید با ملاحظه این که امپدانس تغییر زیادی نکنه و بازگشت هم تا جای ممکن کم باشه و سیگنال تا جای ممکن درست به ورودی LO میکسر برسه من چه کاری باید انجام بدم ممنونم از راهنماییتون (در تصویر نت مقاومت های ۵۶ و ۵۷ و بعد از اون هم خازن های ۵۱ و ۵۳
سلام دوست عزیز، به نظر میاد تنها راه استفاده از لایه های دیگه باشه. میتونید از diff pairs استفاده کنید که طول ترک ها همسایز باشن و یکی یا ترجیحا هردو رو به لایه زیر ببرید و مجدد بیارید بالا.
اگر هردو رو به لایه زیر بردید، برای اینکه جابجا بشن، موقع via زدن یکی رو از جلوی اویکی رد کنید ولی باید طول بیشتر رو جبران کنید در ادامه. diff pair بهتون کمک میکنه.
ممنونم مهندس یه سوال دیگ هم داشتم این بود که از چه روشی میشه در سیستم های فرستنده و گیرنده که هر دو در یک فرکانس کار میکنند و هم زمان ارسال و دریافت میکنند جلوی فرکانس قوی فرستنده به گیرنده رو بگیرم انتن های فرستنده و گیرنده زیاد از هم دور نیستن محاسبه کردم فرکانس فرستنده با توان 12 دسیبل به گیرنده میرسه که کلا اسیب میزنه به گیرنده و اشباع میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ سوال شما بستگی به خیلی موارد در مورد نوع آنتن و فرستنده و گیرنده و فرکانس اونها و کاربرد دقیقی که میخواید داره و وارد مباحث پیشرفته مخابراتی میشه که از حوزه تخصصی من خارج هست. معمولا با زمان بندی سیگنال ها و تغییر جزیی فرکانس و کانال بندی جلوی تداخل فرستنده و گیرنده رو میگیرن ولی خیلی روش های دیگه هم وجود داره که وارد جزییات خود مدار فرستنده و گیرنده میشه.