راهنمایی در خصوص شیوه ی ترسیم نمودار سیستم برای پمپ سیرکولاسیون مدار بسته

با سلام و احترام
جناب آقای مهندس در خصوص منحنی سیستم مدار بسته، برای پمپ سیرکولاسیون منحنی سیستم عرض از مبدأ خواهد داشت یا از نقطه (0,0) شروع میشه؟
در سیستمی که نقطه شروع و پر کردن خط لوله برای سیکل بسته 18 متر است آیا این هد استاتیک رو برای منحنی سیستم بادی در نظر بگیریم؟ یا چون سیکل بسته ایت از صفر شروع میشه؟

سلام خسته نباشید برای سیستم‌های سیرکولاسیون هم فرقی نمیکنه به هر حال شما باید به یه هد استاتیکی از جنس ارتفاع غلبه کنید بنابراین حتما نمودار عرض از مبدا خواهد داشت.

باسلام

خیلی ممنونم از پاسخ تون استاد گرامی
ولی در کتاب هایی دیدم این نمودار رو برای سیستم بسته از مبدا صفر ترسیم کردن

1 پسندیده

در کیسی که من دارم پمپ در مسیر سیکل بسته ای است که کولینگ تاور در ارتفوع ۲۵ متری بالای پمپ است
بنظر خودم باید از مبدل استاتیک شروع بشه ولی مشاور اصرار داره که از مبدا صفر است
سوال دومم اینه که آیا پمپ ساز منحنی کارایی پمپ را برای اختلاف هد میده یا هد یعنی پمپ ساز در تهیه منحنی ,دلتا هد در نظر گرفته یا هد

با سلام
پمپ های کولینگ معمولا چون در یک سیکل بسته کار میکنن، مقاومت سیستمشون در شرایط بدون دبی صفر میشه چون مبدا و مقصد یکسان هست.
در مورد سوال دوم جواب این هست که مقدار هد گزارش شده در منحنی H-Qهمون اختلاف هد در ورودی و خروجی هست.

مقاومت مدار میتونه از صفر یا با عرض از مبدا ترسیم بشه که این وابسته به ساختار سیستم هست.

با توجه به ساختار سیستم من که جریان اولیه از کولینگ تاوری که در ارتفاع 25 متری قرار داره شروع میشه و سیکل بسته ای رو طی میکنه دوباره برمیگرده به کولینگ تاور آیا میتونه از مبدا صفر شروع به یا باید از استاتیک 25 متری شروع بشه؟

چون مبدا و مقصد یکسان هست منحنی بدون عرض از مبدا خواهد بود

سلام استاد
وقتتون بخیر
بسیار سپاسگذارم از راهنمایی تون.