راهنمایی در خصوص اتصال ماژول فرستنده و گیرنده ی fs1000a به میکروفون و بلندگو

سلام و وقت به خیر .
میخواستم ماژول فرستنده و گیرنده fs1000a را به میکروفون و بلندگو وصل کنم ولی برای راه اندازی از میکرو کنترلر استفاده نکنم .
یک مرحله موج سینوسی انالوگ میکروفون را با یک اپ امپ lm358 به دیجیتال تبدیل کردم ولی نمی دونم شکل موج خروجی دیجیتال را به انالوگ تبدیل کنم وبعد به اسپیکر وصل کنم .
ممنون از راهنمایی شما

سلام دوست عزیز، در اول حتما سعی کنید که برای انتقال با کیفیت صوت، پهنای باند و نرخ ارسال فرستنده و گیرنده تون رو چک کنید. ممکن هست در بعضی مدل ها انقدر این پهنای باند و نرخ کم باشن که شما در نهایت نتونید ارسال موفقی داشته باشید.
در مورد تبدیل دیجیتال به آنالوگ هم به مدارش میگن dac یا digital analog converter که مدل های پایه اون مدار ساده ای داره ولی با توجه به دقتی که لازم دارید، ممکن هست که مدار پیچیده ای بشه. البته آی سی اون هم وجود داره و میتونید از آی سی های dac استفاده کنید. بسته به تعداد بیت و دقتی که لازم دارید میتونید آی سی اون رو تهیه کنید.
یک پیشنهاد هم اینکه حتما قبل از اینکه درگیر ارسال و دریافت سیگنال بشید، سعی کنید فقط صوت رو از دیجیتال آنالوگ کنید و بعد از آنالوگ دیجیتال کنید و پخش کنید که اون قسمت مدار کامل تست بشه و مطمئن بشید ازش و بعد برید سراغ ارسال بیسیم اون. اگر از اول همه این مراحل رو با هم برید، مشخصی نمیشه که مشکل از کجاست.
خود فرستنده گیرنده رو هم جدا کامل تست و راه اندازی کنید.