سلام جناب مهندس
پیدا کردن قطعات smd (که اتصال کوتاه هستند) روی برد رو میشه با اسپری فریز و دود رزین یا دوربین حرارتی پیدا کرد.
در قطعات dip مخصوصا در بردهای پاور و در سمت ثانویه چاپر به چه طریق میشه ان قطعه که مثلا جریان کشی داره رو پیدا کرد که زمان زیادی رو از دست ندیم ؟
یه راهنمایی اصولی میکنید؟
سلام دوست عزیز، کلا هر قطعه ای که جریان زیادی ازش عبور کنه داغ میشه. با همون روش هایی که برای smd استفاده میشن باید بتونید قطعات dip رو هم عیب یابی کنید.
درود
سلام. خسته نباشید. ببخشید رشته من زیاد ارتباطی با الکتریسیته و مغناطیس و کنترل و…نداشته و من فقط مکانیک طراحی جامدات پیوسته خونده بودم و بعدش هم که به ریاضی محض تغییر رشته دادم و تازه وارد این سایت شدم و دارم میبینم که اینجا نه اثری از علوم پایه هست و نه پزشکی و هوش مصنوعی و…فقط یه سوال واسم پیش اومد. روشهایی که برای جلوگیری از جریان الکتریکی زیاد از قطعات استفاده میشن با روشهای ساخت محافظهای وسایل برقی خانه ارتباطی میتونن داشته باشن؟ یعنی اول عیب یابی قطعات الکتریکی برای جلوگیری از جریان الکتریکی زیاد اومد و بعد ایده طراحی محافظ الکتریکی لوازم خانگی اومد؟
سلام میشه سوال تون رو واضح تر توضیح بدید چون منظورتون رو متوجه نشدیم
جناب مهندس
برای مدارهایی که جریان کشی لحظه ایی داره وقطعه قبل از اینکه داغ بشه مدار shut down میده چه راهی برای پیدا کردن قطعه معیوب میشه کرد؟
در اون صورت باید سعی کنید بلوک های مختلف مدار رو تشخیص بدید و ایزوله کنید. برای مثال، قسمت تغذیه رو کلا جدا کنید از قسمت های دیگه (مثلا با جدا کردن یکی از قطعات ارتباطی) و ببینید که اتصال کوتاه از تغذیه هست یا نه. به همین صورت بسته به نوع مدار، باید سعی کنید قسمت های مختلف رو جدا تست کنید تا بتونید ناحیه ای که بهش شک دارید رو کوچک و کوچک تر کنید.