با سلام این پلوپز برقی هم بردش سالمه مستقیم به برق زدم
و هم المنتش
و هم کابل برقش ولی اصلا روشن نمیشه دلیل چیه
در ضمن کاملا نو هستش
سلام وقت بخیر همکار گرامی . چطور متوجه شدید که برد کاملا سالم هست ؟
سلام مستقیم به برق زدم با ۱۱۰ روشن شد ولی به سیم کشی اینا وصب میکنم هیچ علامتی نمیاد کاملا خاموشه دستگاه نو هستش و اصلا کار نکرده و یا حداقل یذره کار کرده
امکان داره این خراب باشه
تستش چطوره؟
با با بیزر دو قسمتی که سیم قرمز رنگ خورده وصل کردم بیزر نشون نداد
درود وقتت بخیر ، معمولا دستگاههایی که المنت دارن ، دارای ترمو فیوز یا به قولی فیوز حرارتی هستن ،بین دو تا سیم های قرمز هم باید ترمو فیوز باشه ،از قاب خارجش کن وارنیشو بزن کنار ببین چند درجه و چند آمپر هست .البته شما خودتون استاد هستین جسارتا تست هم که ترموفیوز مشخصه بیزر نده سوخته ،
سلام ترموفیوز سوخته بود
سوالی که دارم
اینه کار حسگر گرد زیر قابلمه پلوپز چیه؟ آخه من عمل خاصی ازش تو دستگاه ندیدم و دستگاه کار میکرد تا زمانی که تایمش تموم شه بعد قطع میکرد
و مورد بعدی اینه که ترموفیوز ۲۱۶ درجه بود من ترموفیوز ۲۵۰ داشتم انداختم مشگل داره؟
درود وقتت بخیر ، اون سنسور کارش ارسال اطلاعات دما با تغییر اهمی که میده به برد هست و گزینه های پخت که انتخاب میشه هر کدوم دمای مشخصی براشون تعریف شده که برد اطلاعاتشو از اون سنسور دریافت میکنه ، و در مواقع که دما بیشتر یا کمتر باشه برد رله رو فعال یا غیر فعال میکنه تا دما تنظیم بشه و به این شکل دما رو در حد مطلوب نگه میداره
اما ترموفیوز اگر درجه خودش داشتی بهتر بود یا حداقل درجه نزدیک مثلا ۲۲۰ درجه میذاشتی ولی وقتی نداری ایرادی نداره ، قبلی اگه دما بیشتر از۲۱۶ درجه میشد میسوخت واز المنت محافظت میکرد که نسوزه ، الان روی ۲۵۰ درجه این عمل انجام میشه .
درود برشما جناب اقای صادقی کاملا صحیح توضیح دادند و راهنمایی کردند سپاس از شما جناب صادقی