سلام استاد معین عزیز و محترم
جناب استاد بعد از دیدن آموزش تعمیرات الکترونیک، ۲تا سوال برام پیش اومد که یکیش در مورد خود آموزش هست، و دیگری برای تعمیرات هست که انجام میدادم راهنمایی میخواستم که اگه امکانش هست راهنمایی کنید
اولیش اینکه جاهایی که مثلا خازن ۶۸۰ میکروفاراد گذاشتن،میشه خازن ۱۰۰۰ میکروفاراد قرار داد؟ یعنی اول باید دیتاشیت IC مورد استفاده روی برد رو ببینم و اگه شد استفاده کنم یا نه، مثلا ۱حد مجاز بیشتر هم میشه استفاده کرد
سوال دوم در مورد برد هود هست، هود با پنل تاچ هست، خود بیمکث تقریبا میشه گفت قدیمی، روشن که میکنم،خودش دورهارو تغییر میده،خودش خاموش هم خود و هم لامپهارو روشن و خاموش میکنه، فکر میکنم شاید مشکل از ic مدل پنل تاچ باشه، اما اصلا هیچ مشخصاتی روی Ic نیست
درود برشما و همکار عزیزم مهندس معین عزیز سوال جواب سوال دوم شما این مدل هود های بیمکث که به شومینه ای معروف هست دوبرد داره برد اصلی دارای تغذیه خطی موتور acمدل حلقه فلاژیری که با رله از روی برد اصلی کنترل میشه icدارای برنامه نویسی هست و شرکت برای جلوگیری از کپی شدن برنامه و همچنین فروش قطعه اطلاعات رو پاک میکنه تغذیه برد اصلی و خازنها رو چک کنید اگر مشکلی نداشت نمایشگر رو تعویض کنید
سلام دوست عزیز، بسته به نقش خازن داره. اگر خازن برای نویزگیری و تثبیت ولتاژ استفاده شده باشه معمولا مشکلی پیش نمیاد که خازن کمی بزرگتر استفاده کنید. دقت کنید که حتما نوع خازن رو تغییر ندید و به پلاریته داشتن و یا نداشتن خازن دقت کنید. اگر خازن نقش زمان بندی داشته باشه و یا چیزی در آی سی رو داره تنظیم میکنه، نباید مقدارش رو تغییر بدید مگر اینکه کاملا میدونید که نقش خازن چیه و تغییر شما عملکرد رو مختل نمیکنه.