راهنمایی جهت تهیه ی لوازم مورد نیاز برای انجام کار عملی در خصوص سیم پیچی الکتروموتور

عرض سلام و درود خدمت جناب مهندس جداری گرامی…بی زحمت میخواستم بفرمایید لوازمی مثل قرقره و هسته ترانس جهت تمرین کار عملی رو از کجا می تونیم تهیه کنیم؟

درود تهران خیابان پامنار تمام مغازه ها دارند میدان امام خمینی پاساژ فتوت هم هست ابتدای لاله زار هم فروشگاه قزوینی دارند

تشکر فراوان بابت راهنماییتون…
یه سوال دیگه داشتم…اینکه من ترانس 200 وات تبدیل 220 به 14 ولت و 110 ولت رو طبق محاسبات پیچیدم…خروجی 14 ولت درست هست ولی 110 ولت بهم 125 ولت رو داد از سیم پیچ ثانویه طبق فرمول که دور ولت رو به دست آورده بودم 6 دور رو کم کردم ولی باز همون 123 تا 125 ولت دارم…بفرمایید مشکل از کجاست؟

درود مشکل از سیم دوبل لاک هست که هنگام پیچیدن باعث افزایش طول بخاطر بزرگتر شدن محیط مستطیل به وجود میاد یک ردیف ثانویه رو کاهش بدید اوکی میشه

ممنونم جناب مهندس جداری عزیز…
جناب مهندس من باب مشورت میخواستم بفرمایید اگر الان بخام تعدادی قرقره سیم جهت راه اندازی کارگاه موتور پیچی که شاید چند ماه دیگه باشه(چون فعلا هنوز دوره را تمام نکرده ام) تهیه کنم پرمصرف ترین سایز سیم های لاکی کدام است و از چه برندی بهتره که تهیه کنم؟

درود برندهای پایش لاک سیم اورکت هستند و با کیفیت سیم های معمولی تو بازار هم کویر و راما هست قطر سیم های پرمصرف ۴۰الی ۸۵پرمصرفند

تشکر فراوان جناب مهندس…بسیار لطف کردید…

1 پسندیده